Aydın Valiliği'nden fırtına uyarısı
Aydın Valiliği, Ege Denizi’nin güneyinde yarın etkili olacak fırtına nedeniyle vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.
Aydın Valiliği, Ege Denizi’nin güneyinde etkili olması beklenen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, rüzgarın yarın (05.12.2025) ilk saatlerden itibaren güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (5075 km/saat) fırtına, bölgenin bazı kesimlerinde ise 9 kuvvetine (90 km/saat) ulaşan kuvvetli fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği bildirildi.
Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada denizde ve kıyı bölgelerinde etkili olması beklenen hava şartları nedeniyle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması çağrısında bulunulurken, ayrıca muhtemel olumsuzluklara karşı yetkili ekiplerin sahada teyakkuz halinde olduğu belirtildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Aydın
Nöbetçi Eczaneler