Çıldır Gölü yüzeyindeki buz kırıldı, traktör sulara gömüldü
Ardahan'ın Çıldır ilçesindeki yüzeyi buz tutan Çıldır Gölü üzerinde kar temizleme çalışması yapan traktör, buzun kırılması sonucu suya gömüldü, sürücü son anda kurtarıldı.
Ardahan'da yüzeyi son günlerde etkili olan sıcak hava nedeniyle çözülmeye başlayan Çıldır Gölü'nde buzun kırılması sonucu göle gömülen traktör için kurtarma operasyonu başlatıldı. 14 Şubat tarihinde yapılacak olan ‘10.Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz Şöleni' öncesi belediye ekipleri tarafından kar temizleme çalışmalarına başlandı. Çıldır Belediyesi tarafından kiralanan traktör, Çıldır Gölü üzerinde yapmış olduğu kar temizliği sırasında buzun kırılmasıyla göle gömüldü.
Sular altına gömülen iş makinası için ekipler tarafından kurtarma operasyonu başlatıldı. Traktör sürücüsünün durumunun iyi olduğu belirtildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Ardahan
Nöbetçi Eczaneler