Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini öldürdüğü iddiasıyla dava açılan kocanın yargılanmasına devam edildi.

        Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Yahya Y. cezaevinden SEGBİS aracılığıyla katılırken, maktul ve sanığın çocukları Sena Y, Sefa Y. ve taraf avukatları hazır bulundu.

        Savcılık mütalaasında sanık Yahya Y'nin, "eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılması talep edildi.

        Duruşmada savunma yapan Yahya Y. olay sırasında kendisini de başından yaraladığı için konuşma yetisine sahip olmadığını ifade ederek, bir sonraki celseye kadar durumunun düzeleceğini belirtti.

        Müşteki Sena ve Sefa Y. ise sanıktan şikayetçi olduklarını ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

        Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı 11 Kasım'a erteledi.

        Alanya'da 8 Ekim 2021'de kendilerine ait markette Yahya Y, boşanma aşamasındaki eşi Gönül Y'yi av tüfeğiyle öldürmüş, aynı silahla da kendisini ağır yaralamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa