Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti'nin bu hafta sonu yapacağı aday tanıtım toplantısı ertelendi

        AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu hafta sonu Ankara'da yapılması planlanan aday tanıtım toplantısının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ertelendiğini duyurdu.

        Çelik, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

        Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'’ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.

        CHP OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

        Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri üzerine bugün (13 Ocak) Manisa'daki aday tanıtım toplantısını iptal ederek Ankara’ya dönme kararı aldı.

        Özel, bugün (13 Ocak) Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde Merkez Yönetim Kurulu'nu olağanüstü topladı.

        CHP'DE TANDOĞAN MİTİNGİ İPTAL

        CHP Genel Başkanı Özgür Özel, X'ten yaptığı açıklamada, TİP milletvekili Can Atalay için Ankara'da yapılması planlanan mitingin iptal edildiğini açıkladı.

        Özel, "Sabah saatlerinde toplanan Merkez Yönetim Kurulumuzda, Pençe Kilit operasyon bölgesinde yaşanan gelişmeleri tüm yönleriyle ele almayı sürdürüyoruz. Daha önceden duyurduğumuz yarın Ankara Tandoğan'da gerçekleştireceğimiz mitingi iptal ettiğimizi kamuoyuna ilan ederiz. Konu hakkında kapsamlı değerlendirme ve açıklamayı MYK bitiminde yapacağız" dedi.

        İYİ PARTİ DE İŞTİŞARE KAMPINI İPTAL ETTİ

        İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partinin yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün ve 14 Ocak Pazar günü Antalya'da yapacağı istişare kampının iptal edildiğini bildirdi.

        Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hafta sonu Antalya'da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve hain terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa