Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göztepe’de her şeyin yeni olması başlı başına motivasyon. Fenerbahçe gibi bir büyükle oynaması da işin ekstrasıydı. Farklı farklı beklentilerin olduğu maçta Göztepe, çok daha realist futbol oynadı. Erken gol yemesine rağmen moralini bozmadı, oyun disiplininden uzaklaşmadı, dik durdu. Bu görüntü gelecek adına sevindiriciydi. 1-0’dan sonra farkın açılacağı görüşü, ilerleyen süreç ile birlikte çürüdü ve Göztepe kazanmaya daha yakın takım oldu. Zaman zaman oynatmama yanlışlığına düşse de cesaret bulduğu her ortamda rakibine karşı üstünlük sağladı. Yeni transferleri iyi, kötü olarak değerlendirmemek lazım. Belli bir kariyere ulaşmış futbolcular için yanlış bir yorum olur. Faydayı esas almak lazım. Analiz için ise henüz daha erken. Maçın genelinde topyekün mücadele vardı. Hepsinden öte seyircisizliğe ve ilk maç olmasına rağmen yoğunlaşmış heyecan ve kayda değer bir direnç...

        Saha içi organizasyonların gelişmesi ile ortaya daha şekilci ve kimlikli bir takım çıkacaktır. Tamer Hoca fiziki anlamda diriliği sağlarken top ile ilgili gelişimleri de artırmalıdır. İlk maç hem ölçüdür, hem değildir. Beklenti ve bakış açına göre değişebilir. Ancak kişisel gözlemim müspet olmuştur. İkinci maç ilkinden daha zor ve önemlidir. Farklı şartlarda gösterilecek tepki ve oyun gücü hepimize netlik ayarı yaptıracaktır. Göztepe ilk maçta peşin hükümleri silmiş, oynadığı futbolla sevenlerini mutlu etmiştir.

        AKHİSAR’IN TEK EKSİĞİ VAR

        Herkesin bildiği üzere Akhisarspor ligi büyük çıkışla tamamlamış, Okan Buruk’la birlikte üst bir kimlik oluşturmuştu. İçeride, dışarıda sonuca yönelik futbol oynamış, değerli galibiyetler almıştı.

        O takımdan birileri gitti, az da olsa yenileri geldi. Dolayısıyla hepimizde merak oluştu ve Akhisarspor acabaların sıkça kullanıldığı bir ortamda, işine kaldığı yerden devam ederek meraklanmayın dedi, yapılanların da doğruluğunu teyit etti. Lige moralle başladı, güven tazeledi.

        Akhisarspor’un defans kurgusu sağlam. Olcan hücuma şekil veren oyuncu. Bu maçta da oldukça başarılıydı. Henrique iyi bir transfer. Isındıkça çok daha faydalı olacaktır.

        Her şey iyi, tek bir eksiklik var. O da orta saha ile forvet arasında köprü olacak oyuncu yok. İlave iki transferle Akhisarspor keyif vermeye devam eder.

        ALTINORDU GURURLANDIRDI

        Altınordu’yu yürekten kutluyorum. Ligin en çok sempati duyulan takımı. Felsefesi herkese hoş ve doğru geliyor. Dolayısıyla başarısı da alkış buluyor. Güçlü altyapısıyla lige soyunan ve ilk maçta 8 oyuncusuna şans ve yer veren Şeytanlar Elazığspor’u deplasmanda yenerek rakiplerine gözdağı verdi.

        Maçın genelinde üstün olan taraftı ve inanın seyrederken büyük keyif aldım.

        Yabancıların cirit attığı, kendi oyuncularımızı cımbızla aradığımız bir ortamda gencecik kardeşlerimizin mücadelesi bizleri gururlandırdı.

        Başarılarının devamını diliyorum...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar