Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe Antalyaspor galibiyetiyle yeniden toparlanıp rotasını düzeltti, takımı nasıl buldunuz?

        Göztepe’de hastalıklar nezle gibi oluyor ve en fazla 1 hafta sürüyor. Ne yapılıyor ne ediliyorsa kısa sürede sağlığına kavuşan Göztepe takır takır futbolu ile kaldığı yerden işine devam ediyor. Antalya karşılaşması orta sahaların çabuk geçilmesi nedeniyle pozisyonu bol, zevkli bir maç oldu. Kalesinde pozisyon görmesine rağmen Göz-Göz’ler kazanma isteklerini sahaya yansıttılar. Maçta dikkat çeken iki oyuncu vardı. Biri Göztepe’nin savaşçısı Halil’di... Halil, Süper Lig’e yeni yeni ısındı. Başlardaki uyumsuzluğu nedeniyle iyi niyetli olmasına rağmen randımansızdı, fayda kapasitesi düşüktü. Yükselen ivmesi ile şu an Göztepe’yi sonuca götüren oyuncu. Maçın kazanılmasındaki en büyük pay onundu.

        Diğer bir isim ise defanstaki Kadu’ydu. Bu oyuncuda ciddi bir düşüş var. Hem kişisel hataları hem de pozisyon hataları yaptı. Göztepe’nin şu anki yumuşak karnı... Tamer hocanın gözünden kaçtığını sanmıyorum.

        Göztepe, değerli bir galibiyetle sevenlerini mutlu ettiği gibi beklentileri daha da renklendirdi. Ancak sayın başkan yoğurdu üfleyerek yiyor. Göztepe’nin geleceğini geniş bir açıdan bakarak değerlendiriyor. Gerçekçi ve söylemleri çok doğru...

        AKHİSARSPOR

        Akhisarspor’un 4 maçlık galibiyet serisi Trabzon yenilgisiyle sona erdi, tılsım bozuldu mu?

        4 maç aradan sonra Akhisarspor’a kal geldi. Süper Lig’deki muhteşem çıkış, Trabzon mağlubiyeti ile sonlanmış oldu. Maçın hakemi Ümit Öztürk’ün olumsuz kararları da yenilgide etkendi. Maçın ilk yarısında başa baş mücadele vardı. Okay’ın sürpriz golü Akhisarspor’a ikinci yarıda telaşı getirdi. Ayrıca Mustafa Yumlu’nun sakatlanarak çıkması Akigolar’ın defans dengesini de bozdu. Okan Hoca’nın eşitliği sağlamak için ikinci devrede yaptığı hamleler, oyuncu değişiklikleri suni bir etki getirdi. Bilal, düşük temposuyla akışkanlığı sağlayamadı. Son hamlelerde ağır kaldı. Maçın sonlarına doğru ya herro ya merro Trabzon’a fayda sağladı. Açık skoru getirdi.

        Tılsım bozuldu düşüncesi yarayı büyütür. Akhisarspor zor olanı başardı. Böylesi takımların ara sıra takılmaları da son derece doğal. Bu da onlardan biriydi. Önündeki maçlara bakmalı.

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka kötü talihini yne yenemedi ve son dakika golüyle yenildi, yorumunuz?

        Saha dışındaki herkes aynı inançta. Kimse düşme lafını ağzına dahi almıyor yakıştıramadığı için... Ancak sahadan gelen bir ışık yok. Ha bu hafta, ha bu hafta diyerek işi iyice zora soktuk. Yetmeyecek olmasına rağmen tek puanın dahi moral olacağı bir sonucu maalesef yakalayamadık. Son dakikada yenilen goller KSK’nin 11 puanını alıp götürmüş. Yokluktaki kayba bakın...

        Çözüm bulunamayacak hastalık değil bu. “Ne yapsak da ne etsek de olmuyor”u üzerimize yapıştırmamamız gerekir. Başkanın verdiği mesajlar ilaç niteliğinde. Takımdaki abiler gençlere ayak uydurmalı.

        Bu dava ortak, bireysel değil. Bu dava, 100 yılını aşmış koca bir çınarın davası. Alınacak galibiyet KSK’de her şeyi değiştirebilir. Yani bir 90 dakika...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar