Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe Avrupa hedefini sürdürüyor, ancak farklı Beşiktaş yenilgisi umutları da kırdı, sizce?

        Göztepe’de üst bir beklenti oluştu. Gerçekten sezon başındaki düşüncelerin çok ötesinde servis verildiği için... Hiçbir rakibinden korkmadı, kazanmak için çaba harcadı. Oynadığı her müsabaka zevkli ve renkli oldu. Ancak Beşiktaş karşısında ilk kez bir takım gerçekler ortaya çıktı ve yerli yerine oturdu. Sanırım bundan sonra ayaklar yere daha sağlam basacaktır..

        Göztepe’nin bu maçtaki en büyük eksikliği defans dengesinin çok çabuk bozulması, orta sahada ise rakibinin fizik ve teknik gücüyle baş edememesiydi.

        Camia kendisini hedefsiz bırakmıyor. Yine bakıyorum söylemler ilk 5 ile ilgili... Bence beklentileri dondurmakta fayda var. Gelecek sezonun planlanması daha önemli... Baskı ve stres Göztepe’nin oyun karakterini bozuyor. Akışına bırakılmalı.

        Sürpriz bir sonuç çıkarsa alkış, çıkmazsa da herkesin canı sağ olsun...

        AKHİSARSPOR

        Akhisarspor yine kötü bir döneme girdi, ligde kalma konusunda da rahat değiller, yorumunuz?

        Son 4 hafta 3 yenilgi tabi ki rahatsız edici. Akhisarspor’da değişimler keskin oluyor. 4 hafta önceki beklentiler çok farklıydı ve tozlandı. Şimdi ise iş tersine döndü. Ligde kalmayı garantilemek esas oldu. Gerçekten bu işlerin şakası olmuyor. Alttaki takımlar can derdinde. Kimin aklına gelirdi Gençlerbirliği’nin Galatasaray’ı yeneceği... Akhisar’ın telaşa girmemesi için işini sağlam kazığa bağlaması gerekiyor. Lopes yoktu, o sakattı, bu kart gördü, bunlar mazeret değil. Akhisarspor kendisine maç kazandıran mantalitesinden uzaklaşmamalı.

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka son iki maçını kazandı ancak ligde kalma yolunda hala mucizeye ihtiyacı var, olur mu?

        KSK takımı kazanmaya başladı. Acayip seviniyoruz. Ancak kazandıkça canımız daha da acıyor. O meşhur keşkeler sürekli hepimizin dilinde. Ancak realite de ortada; elimiz kolumuz bağlı. Biz hep kazanacağız, yetmeyecek. Kazanırken kaybedilenler bizim kaderimizi belirleyecek.

        KSK’nin Altay’ı yenmesi sürpriz değildi. Böylesi bir değişimi bekliyorduk. Beklentimizden daha geç oldu. 4-5 hafta evvel kimliğini değiştirebilseydik emin olun KSK orta sıraların takımı olurdu.

        ALTAY

        Altay’da teknik direktör İsmet Taşdemir de ayrıldı, şampiyonluk için hala şansı var, ne olacak?

        Hatırlıyorum, Cüneyt Biçer’in işine son verilmişti ve Altay 1-2 hafta iyi sonuçlar alarak sıçrama yapmıştı. Keyifler yerindeydi. İşte o dönemde Altay ile ilgili minik bir yorumda bulunmuştum. Bence yanlış yaptınız diye... İki hocayı da tanımam ancak bir takımı şampiyon yapan tecrübeye, emeğe güvenir ve saygı duyarım.

        Zaman geçti, beklentiler tutmadı, hedefin altında kalındı, İsmet Hoca ile de yollar ayrıldı. Yeni bir görevlendirme yapıldı ne olacağını hep beraber göreceğiz. Neyin kazanıldığını nelerin kaybedildiğini...

        ALTINORDU

        Altınordu ilk 2 yolundaki en kritik maçını kaybetti, Play-Off şansını nasıl görüyorsunuz?

        Kendisine renk getirecek belki de şampiyonluğa ulaştıracak kader maçını kaybetti. Rakibi Ümraniyespor’un tecrübesine yenik düştü. Esasında yaşanan bir Altınordu klasiğiydi. Gelip, gelip kapıdan dönmek... Son iki maçta 5 puanlık kayıp iddiayı yaraladı. Şimdi ise hedef Play-Off... Umarım gerçekleşir. Ümraniye karşısında düşündüğü oyun planını yansıtamadı. Biraz da rakibi buna müsaade etmedi. Özetle ektiğini biçti...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar