Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Karşıyaka’nın son günlerde yaşadığı kritik günleri değerlendirir misiniz?

        KSK yedi attı ama Bor’un pazarı geçti. Deplasmanlarda basan yalnızlık KSK’yi Play-Off’tan etti. İçerideki başarı nedense dışarıda yakalanamadı. Halbuki verilen mücadele bir şekilde karşılık bulmalıydı. Ancak olmadı. Kafalardaki gelgitler geçit vermedi. Umut ışığı belirsizliğe döndü. Bu alacakaranlıktan nasıl çıkılır, bilemiyorum. Mevcut yönetim, anlamlı bir veda mesajı ile nokta koydu. Teknik direktör Atilla Güneş gelecek ile ilgili acı bir söylemde bulundu. Aynen katılıyorum.

        Kaçan Play-Off hareket kabiliyetini iyiden iyiye zora soktu. Birilerinin yönetime talip olması çözüm getirmez. Durum çok farklı. Oluşturulacak bir kurul geleceğin 5 yılını planlanmalı ve buna mutlak suretle riayet edilmelidir. Aksi bir çözüm Karşıyaka’nın sonunu daha da hızlandırabilir.

        GÖZTEPE

        - Göztepe’nin A.Demir galibiyeti ile ligde katettiği ve bundan sonraki yol nedir?

        Yılmaz Hoca elektroşok ile hastayı yaşama döndürdü. Aksi bir sonuç maddi manevi büyük bir kayıp yaratacak, sayın başkan ve taraftara gerçekten yazık olacaktı. Doğan umudu taçlandırmak oyuncuların elinde ancak maçları da oldukça zor. Hepsi final niteliğinde...

        Değerli Hocam, oluşmuş deplasman fobisini kendi yöntem ve söylemleri ile yok etmeye çalışıyor.

        Zaten üstündeki rakibini öyle veya böyle yenemiyorsan hedefine ulaşamazsın. Matematik kazananın yanındadır. Başkasının kayıpları ile hesap yapılmaz.

        Sen yeneceksin, şansın da sana yardım edecek. Göztepe’nin deplasman direnci yeterli değil.

        Final maçlarını kazanabilmesi için ciddi efor sarf etmesi gerekiyor. Düzelen moral, yerine gelen özgüven, taraftar desteği, hoca tecrübesi Göztepe’ye yol aldırır.

        AKHİSAR

        - Akhisar’ın aldığı sonuç herkese sürpriz oldu. Başarıdaki payı dağıtır mısınız?

        İtiraf edeyim ki Akhisarspor’un 5 gol atabileceğine rüyamda görsem inanmazdım. Benim gibi takipçilere de sürpriz oldu. Mükemmel motive oldukları her hallerinden belliydi. Okan Hoca’yı tebrik ediyorum. Göztepe’de yakalayamadığı başarıya burada ulaştı. Daha ağır şartlar olmasına rağmen...

        Yönetim, taraftar tabii ki etken ancak görüldüğü üzere iş futbolcularda bitiyor. Onların ruhuna girdiğin an başarı sahaya yansıyabiliyor. Sanırım Göztepe’de böylesi bir bütünlük oluşmadı. Akhisarspor’u ligde bırakan en büyük unsur iç saha başarısıdır.

        Şu an Akhisar’ın ligde kalmasını başarı olarak adlandırıyoruz. Geçmişi ile ters düşüyor. Bu yüzden ders çıkartmakta fayda var.

        MANİSA

        - Manisaspor gerçekten büyük bir iş başardı. Gelinen noktayı yorumlar mısınız?

        Manisaspor zor bir maçı inat ve eforla lehine çevirdi. Başka türlü bu dönüş yakalanamazdı. Manisaspor’un gol şansı yüksek ve takım halinde hareket ettiklerinde çoğu şeyi başarabiliyorlar. Denizlispor galibiyeti de bunlardan biriydi. Gerçekten tebrik ediyorum. Herkesin bu sene düşer dediği takım futbolcuların gayreti, teknik direktörün yol göstermesi ve yönetimin gayreti ile karanlıktan kurtuldu. Umarım ligi iyi bir yerde tamamlarlar.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar