Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Form durumunu beğendiğim VOLGA KIZI (6) süratli stili ile koşuda ilk şans verdiğim isimdir. Mükemmel durumunu son koşularına da yansıtan PRENSİM (1) yine koşunun favori isimlerinden birisidir. İstikrarlı koşan KURUŞAĞA (3) fazlaca ihmale gelmeyecektir. SIRRA KADEM (8) ve ESENAY (7) koşuda sürpriz beklediğim isimlerdir.

        2.AYAK: Son koşusunu kazanma başarısı gösteren FIRATHAN (3) koruduğu güzel formuyla koşunun favorisidir. Bu safkanın beklenen yarışını ortaya koyamaması halinde yarış karışacak olup çok sayıda safkanın kazanma şansı olacaktır. STORM HAWK (4), WEST RIVER (2), MUSUSİ (1), İDİLİM (9) ve ERTEKİN BEYİ (10) koşuya ortak olacak isimlerdir. FAST TRACK (7), GENIUS (6) ve CONSIGLIERI (8) sürprizde değerlendirilmelidir.

        3.AYAK: Son koşusunu kazanma başarısı gösteren ve eski gücüne ulaştığını gösteren BOĞAZİÇİ (1) koruduğu güzel formu ve uygun rakipleri yanında kazanacak güçtedir. Safkan usta jokeyi Halis Karataş'la kuponlara tek yazılmalıdır.

        4.AYAK: Mükemmel bir form yakalayan ve üst üste kazanma başarısı gösteren SUNNY SIDE (4) son yarış galobunda da koşuyu kazanacağının sinyallerini verdi. Yine usta jokeyi ile günün sağlam atlarından birisidir. Kendisine uygun rakipleri yanında banko yazılmalıdır.

        5.AYAK: Start aldığı 2 koşuda da iyi koşan ve tabelada yer bulan AYTUNGA (1) koşunun favorisi olup küçük kuponlara tek bile yazılabilir. Gurubun formda ve tecrübeli isimleri MYSTICAL STORM (8), BABA SERCAN (2) ve MOONLIGHT SHADOW (6) favorinin beklenen yarışını ortaya koyamaması halinde devreye gireceklerdir.

        6.AYAK: Yeterli form durumları ve son koşu performanslarıyla KISASLI YİĞİT (4), ŞAİRBABA (1) ve ARAPKIR (6) rakiplerine göre bir adım ön plana çıkıyorlar. Ancak sürprize açık görünen bu yarışta BULUTAĞA (7), KARTACA (2), ERTANBEY (3) ve ALTINKILIÇ (5) daha geniş kuponlarda sırasıyla yer almalıdır. ŞEHRİN SESİ (13) ve BAYDARŞAH (14) koşunun sürpriz isimleridir. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar