Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Son koşusunu kazanan ve maidene veda eden EFE ÖZKAN (2) koruduğu güzel formuyla kuponlara öncelikle yazılmalıdır. Yine mükemmel formu ve son koşu performansıyla SEYRANHAN (1) koşunun favori isimlerinden birisidir. Eküri avantajlı ALPSOY (6), son koşusunu kazanan CANCANDAN (8) ve KAZANOĞLU (3) sağlam kuponlarda yer almalıdır.

        2.AYAK: İstikrarsız safkanların bir araya geldiği bu zorlu mücadeleye çok at yazmakta yarar var. DREAM TICKET (5), VINCITORE (13), MISS DIANA (10) ve RHAYA (11) kuponlarda öncelikle bulunması gereken isimlerdir. Sürprize açık bu koşuda ŞEMSENUR (12), MANUŞ (9), ANAMUR (2) KISS STORM (7) ve KARADENİZ SULTANI (6) sırasıyla değerlendirilmelidir.

        3.AYAK: Mükemmel bir form yakalayan ve üst üste kazanma başarısı gösteren SANZATU (5) koşuyu kazanacak güçtedir. Yarış galobunda da çok iyi görünen safkan 1.18.01'lık rakibinden daha iyi derecesiyle kuponlara tek yazılmalıdır.

        4.AYAK: Yeterli form durumları ve son koşu performanslarıyla AMERİKALI (3) ile STRIKER (2) rakiplerine göre bir hayli ön plana çıkıyorlar. Gurubun kalite iki isminin vereceği birincilik mücadelesinin fotoda bitmesini bekliyor ve ayırımsız yazılmasını doğru buluyorum.

        5.AYAK: Denk güçte ve formda dört safkanın kuponlara yazılması yerinde olacaktır. KAANEFE (1), MİRŞANHAN (4), TUMBUL ANZELHA (7) ve UZLUCAKIZI (8) arasındaki birincilik mücadelesi izlenmeye değer olacaktır.

        6.AYAK: İyi bir form yakalayan ve sürekli tabelada yer bulduğu koşularıyla dikkat çeken ve özellikle son koşusunda ağır çim pistte iyi bir yarış çıkaran Fİ FENOMONİ (3) koşunun favorisidir. Yarış gördükçe daha iyi koşmakta olan PROF HARMS (13) artık kazanacak güce ulaştı, favori kadar koşuda şanslıdır. Ağır pistten etkilendiği için etkili olamadığı son koşusunu ölçü almadığım WOLF EYE (7) fazlaca ihmale gelmeyecektir. İyi durumlarıyla WARCHIEF (1) ve SIRA DAĞLAR (4) sürprizde değerlendirilmelidir. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar