Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: İyi bir form yakalayan ve son koşularında hep tabelada yer bulan KIRDEMİRKIR (1) çok iyi hazırlıklarla gireceği bu koşunun favorisidir. Her ne kadar son koşularında bekleneni verememesine rağmen farklı koşmasını beklediğim ENGİZEK (6), son koşusunda ağır kilosundan etkilendiği için tabela dışında yer bulan BARSBAY (5) ile 2.21.72'lik rakiplerine göre daha iyi derecesiyle KAYATUFAN (2) favorinin rakipleridir. Koşunun sürprizi ise GEZEGENBEY (7)’den gelebilir.

        2.AYAK: Denk güçte safkanların bir araya geldiği bu zorlu mücadelede iyi durumlarıyla ABHAZYA (5), GOŞENAN (4) ve TOPKAPI BEYİ (11) rakiplerine göre bir adım ön plana çıkıyorlar. Ancak sürprize açık bu koşuda RED ROSE (14), BALOŞ (2), ZÜĞÜRT AĞA (1), WINNER (13), BABA REMZİ (3) ve KAYRA (8) yazılarak rahat bir koşu izlenmelidir.

        3.AYAK: Son koşusunu ölçü almadığım iyi durumdaki İZDEMİRKIR (8) son koşusunun izlerini silmeye çalışacak. Son 2'nciliği beğenilen İRFANBEY (7) favori kadar şanslı bir isimdir. İstikrarlı koşularıyla beğeni toplayan TEMİZOĞLU (11), bir önceki koşusunu tekrarladığı takdirde GÖLCÜKLÜ (5) ile son 2’nciliği ile artık hazırım diyen GOLD BAY (4) kuponlarda bulunması gereken safkanlardır. Koşunun sürprizi ÇÖL KARTALI (1)'ndan gelebilir.

        4.AYAK: Bu pist ve mesafede son koşusunu kazanan LOVELY HUNTER (4) usta jokeyi Necmi Altın ile bir kez daha birinciliğe uzanacak güçtedir. Bir tek alternatifi olan bu safknan yanına at yazmak isteyenlere RONNIE (3) ve MURATOĞLU (6) önereceğim isimlerdir.

        5.AYAK: Mükemmel bir form yakalayan ve üst üste kazanma başarısı gösteren SORGUNTAY (1) rakiplerini bir kez daha geride bırakacak güçtedir. Safkanın başarılı aprantisi Ersin Kılık ile çıktığı gibi bitirmesini bekliyor ve kuponlarınıza banko yazmanızı öneriyorum.

        6.AYAK: Son koşusundaki 4’ncülüğüne rağmen form durumunu beğendiğim CANİK (3) yine kuponlar için bir tek alternatifi olabilir. Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması halinde ZILGIT (4), KÜÇÜK DÜNYA (10) ve FASILA (2) devreye girebilir. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar