Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Yeterli form durumları ve son koşu performansları dikkate alındığında ERTUNÇ (10) ile DİDİMHAN (1) arasında bir birincilik mücadelesi yaşanacağını beklemek yerinde olacaktır. Ancak son koşularını ölçü almadığım çok iyi hazırlıklarıyla BABABULUT (5) kazanarak altılıyı cazip hale getirebilir. Özellikle bu safkanın kuponlarda bulunmasını öneriyorum. Daha geniş kuponlarda ise RUHUGÜL (3) ve PERRAN (2)’a yer verilebilir.

        2.AYAK: Son koşusunda yaklaşık 5 boy starttan geç çıktığı için tabela dışı kalan LOVEYL HUNTER (5) bu kez bu rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Safkan startta fazlaca kalmadığı takdirde birinciliğe uzanacağından kuponlara tek yazılabilir. Ancak sözünü ettiğimiz sorunu yaşadığı takdirde PAMUK PRENSES (7) devreye girecektir.

        3.AYAK: Daha sert rakipleri yanında Adana'daki son koşusunu ölçü almadığım AYBORA (2) bu kez çok uygun rakipleri yanında kazanacak güçte olup, kuponlara tek yazılabilir. Bu mesafeleri seven YILMAZER (8) tek tercihi bu koşuda kullanmayanlara önereceğim rakiptir.

        4.AYAK: Kazanabileceği son koşusunda sonlarda duran ve 3’ncü olabilen RONADY (3) favorim. Çok iyi durumlarıyla NO PLACE TO HIDE (6) ve DIBEZZA (1) favorinin en küçük hatasını affetmeyecek safkanlardır. Tek tercihini bu koşuda kullanmamanızı öneririm.

        5.AYAK: Mükemmel bir form yakalayan ve bunu son koşularına da yansıtan SORGUNTAY (5) kazanmaya çok yakındır. Bu safkan küçük ve misli kuponlarda tek olarak yazılabilir. Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması halinde GÖKHANINOĞLU (1), ALZENGİNOĞLUM (2), BARANBATUR (3) ve SAKİ (4) öncelikle devreye girecek isimlerdir. Koşunun sürprizini ise GADDARINOĞLU (13) ve MENGENE (8)’den bekliyorum.

        6.AYAK: Bu koşuya özenle hazırlanan YÜNLÜCELİ KIZ (6)’a ilk şansı veriyorum. İyi durumuyla SAHİL (4) ve SERATLI (3) ciddi rakiplerdir. KARGILI AĞASI (12), GAFFUR (10), BANGU (8), BABA REMZİ (9) ve ALFA (1) geniş kuponlarda sırasıyla değerlendirilmelidir. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar