Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Son yarışını fotoda kaybeden CANGIL (2) kalitesiyle bu yarışa ağırlığını koyacak. Pist çalışmalarında etkili gördüğüm BULUT REİS (1) ise rövanşı vermemeye çalışacak. Tekrar iyi duruma gelen Sarraf (6) da üçüncü isim olarak sağlam kuponlarda bulunmalıdır.

        2.AYAK: Bir türlü kazanamasa da MEKTUM (4) gruptaki tecrübesiyle hemde iyi ahır bakımıyla bugün maidene veda edecektir. Banko yazmanızı tavsiye ediyorum.

        3.AYAK: Günün sürprize açık mücadelesinde öncelik bütçeniz yettiği ölçüde bol at yazmanızı tavsiye ediyorum. FAIR LADY (2) mesafe biraz ters olsa da kalitesiyle kazanabilir. MÜYESSER ESTHETİCS (8) ve SECRET COMBINIATION (9) benim sizlere önereceğim safkanlar. Geniş kupon yapanlar bu ayağa HEPSİ yapabilirler.

        4.AYAK: Bu ayak son derece çekişmeli ve zor bir mücadeleye sahne olacak. Geçen yarışında beni yanıltan ve formunu bu sefer çok beğendiğim SİYAHBULUT (4) favorim. Bu safkanın kötü koşması durumunda KARABEDİR (2), ZEMBELEK (5), ve ÇELİKNAZ (6) da yazılarak bu ayakta HEPSİ olarak değerlendirilebilir.

        5.AYAK: KARDANADAM (3) son yarışında kazanacak duruma geldiğini ispatladı. Bu safkan favorim. Risk edilip bir diğer tek olarak değerlendirilebilir. ÇALIMLI (1), GAZANYA (7) ve KURABİYENİNOĞLU (5) maidene veda etmek isteyecek diğer isimler.

        6.AYAK: INVEON (2) sonlarda yapacağı ataklarla yarışı kazanabilir. SALFORD (3) son yarışının izlerini silmek isteyecek. ÇERKO (4) yine çıktığı gibi bitirebilir. GOLDEN BIRD (10) bomboş kilo ile koşuyor. PAY DAY (1) de sürpriz severlerin yüzünü güldürebilir. Bol şanslar dilerim...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar