Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Yeterli form durumu ve son koşularıyla beğeni toplayan HANDEKAYA (7) eküri avantajıyla ilk şans verdiğim isimdir. İyi durumlarıyla KÜÇÜK MÜGE (8), ŞAFAK GÜZELİ (11), GAP SULTANI (6) ve DEHARKIZI (3) koşuya ortak olacak safkanlardır.

        2.AYAK: Özellikle nemli pistte çok iyi yarışları olan ve son koşularında tabelanın üst sıralarında yer bulan BALOŞ (9) koşunun favorisidir. İstikrarlı koşularıyla beğeni toplayan SAHİL (5) bu safkanın ilk ciddi rakibidir. Son koşularında bekleneni verememelerine rağmen hazırlıklarında göz dolduran TOPKAPIBEYİ (14), BABA REMZİ (11) ve PALMARIA (12) bu safkanlardan sonra kuponlarda bulunmalıdır. Koşunun sürprizi ise CANEKO (10)'dan gelebilir.

        3.AYAK: Son koşularını ve form durumlarını beğendiğim KIRNIÇABİ (4) ile ASİ TATAR (5) arasında bir birincilik mücadelesini öncelikli olarak beklemekteyim. Çalışmalarında iyi görünen SAÇANBEY (7) ve eküri koşma avantajıyla HAYDARINOĞLU (11) bu safkanların hatasını kollayacaklardır.

        4.AYAK: Özellikle Şanlıurfa pistini çok seven ve üst üste elde ettiği birinciliklerle alkış toplayan, son koşusunda ise 2'nci olan RONADY (4) koruduğu güzel formuyla yine kazanacak güçtedir. Safkan sevdiği mesafede günün en sağlam bankosu olacaktır.

        5.AYAK: Önce üst üste 3'ncülükler elde eden daha sonra 1900 metrede bu rakiplerinden birçoğunu geçerek birinciliğe uzanan LYRA (7) bir kez daha kazanmak isteyecektir. Bu safkanın arkasında 2'ncilik elde eden NİHATAĞA (6) bu kez rövanşı almak isteyecektir. Son koşularında istikrarlı yarışlar çıkaran MEMOŞ TUMBUL (9) fazlaca gözardı edilmemelidir. ROJHAT (10), BENKAYA (12) ve YARDIMCI GÜLÜ (1) daha geniş kuponlarda değerlendirilmelidir.

        6.AYAK: Form durumu iyi olan ve bu koşuda eküri koşacak olan YAVUZALİ (12) kazanmaya yakındır. Son koşularını ölçü almadığım TÜZÜNSOY (8) ve YEKSUVAR (10) dikkat edilmesi ve kuponlara eklenmesi gereken isimlerdir. Koşunun sürprizini ise GÜRKAYA (4) ve BABABULUT (15)'tan bekliyorum. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar