Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: İlk kez start alacak 3 yaşlı İngiliz taylarının mücadelesinde hazırlıklarında göz dolduran 3 safkan TEO THE LEO (5), BAKUGAN (6) ve FISHERMAN WHARF (3) rakiplerine göre ön plana çıkıyorlar. Bu üç safkanın dışında at yazılması gerekirse bu koşunun ancak kapatılması gerekir.

        2.AYAK: 4'ncü olduğu son koşusuna göre mesafenin daha kısalmasıyla şansı çok artan ERENHİLAL (5) son günlerin başarılı aprantisi Hüseyin Şimşek ile koşunun favorisidir. SIRRA KADEM (7) ve PATLICAN (10) bu safkanın ciddi rakipleridir. GÜLNUR (1) ve PRENSİM (2) fazlaca gözardı edilmemelidir.

        3.AYAK: Son koşusunu ölçü almadığım ve bir önceki koşusundaki 2'nciliğinde beğeni toplayan FIRATHAN (2) yarış galobundaki görüntüsü ile ilk şans verdiğim isimdir. Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini gösteren ŞEKEROĞLU (4) ve başarısız kaldığı koşularına rağmen farklı koşmasını beklediğim KALANTA (5) koşuya ortak olmak isteyeceklerdir. Uygun kilosu ve başarılı aprantisi Rıdvan Kaya ile AS RUN (10) bir sürprize imza atabilir.

        4.AYAK: Son koşusunu kazanma başarısı gösteren ve yine sevdiği kum pistte start alacak olan kalite safkan BİRENDA (1) koruduğu güzel formuyla koşuyu kazanacak güçtedir. Safkan usta jokeyi ile günün en sağlam bankosu olacaktır.

        5.AYAK: Formda ve denk güçte safkanların biraraya geldiği bu zorlu mücadelede formunun zirvesindeki NİĞDELİ (1) ve GÜNER BEY (7) birincilikte ön plana çıkıyorlar. STROMBOLI (9), SHADOW FAX ONE (2) ve STARFIST (4) yine kuponlarda bulunması gereken isimlerdir. Koşunun sürprizini ise DOTATO (6) ve SPECIAL EDITION (3)'dan bekliyorum.

        6.AYAK: Son koşusundaki güzel 2'nciliği ile ŞAFAKHANIM (5) ilk şans verdiğim isimdir. Son koşularını ölçü almadığım FATİH NAZAR (6), MURATKAYA (4) ve KISASLI YİĞİT (9) her an devreye girebilecek safkanlardır. MELİHA HALA (2) ve SEYMENBEY (14) eklenerek rahat bir koşu izlenmelidir. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar