Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Yeterli form durumları ve son koşu performanslarıyla ZİYRAT (9), ÇINARLI (10), HASANALP (4) ve KORKUTEFE (7) rakiplerine göre bir hayli ön plana çıkıyorlar. Ancak bu koşuda bir sürpriz beklentim olduğu için daha fazla at yazmak doğru olacaktır. SARIEFE (6), HİSARPINAR (1), UÇKAYA (5) ve DEMİRBAŞ (8) sırasıyla daha geniş kuponlarda değerlendirilmelidir.

        2.AYAK: Son koşusunda 5'nci olmasına rağmen çıkardığı yarışı beğeni toplayan BELLA MIA (6) yarış galobundaki görüntüsüyle koşunun favorisidir. Son 3'ncülüğü ile formunda gelişmeler gözlenen WATER DANCER (4) ve istikrarlı koşan BLACK MAGIC WOMEN (8) favorinin öncelikli rakipleridir. MISS DENNIS (2) ile ZÜMRÜT GÖZ (3) koşuda sürpriz beklediğim isimlerdir.

        3.AYAK: Start aldığı 3 koşunun 2'ini kazanan son koşusunda ise 3.olan ve kabiliyetli bir tay olacağını gösteren LADY KENTUCKY (7) koşuyu kazanmaya yakın görünüyor. Form durumunu beğendiğim SONNUŞKA (10) ve ilk yarışını kazanma başarısı gösteren COLOMBIANA (2) bu safkana zor anlar yaşatacaktır. ESMAM (3) ve EXCLUSIVE (4) koşunun sürpriz isimleridir.

        4.AYAK: Daha güçlü rakipleri yanında start aldığı son koşusunda 4'ncü olan ve bu kez çok uygun rakipleri ile start alacak olan SİYAH BULUT (5) kazanacak güçtedir. Gurubun çok üzerindeki kalitesiyle safkan usta jokeyi ile kuponlara tek yazılmalıdır.

        5.AYAK: 2100 metre kum pistte start aldığı son koşusunda 2'nci olmasına rağmen yarışı çok geç takip etmesine rağmen sonlardaki müthiş sprintiyle beğeni toplayan LILY OF THE VALLEY (5) rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Usta jokeyi Halis Karataş'la start alacak olan safkan 2.09.97 gibi rakiplerinden daha iyi derecesiyle yine günün güvenilir isimlerinden birisi olup kuponlara tek yazılmalıdır.

        6.AYAK: Günün en zor koşularından birisi. İLKAĞA (4), HASANŞAH (3) ve DURMAZER (9) koşuda ön plana çıkan safkanlardır. Ancak handikap puanlarından da anlaşılacağı gibi denk güçte safkanların bir araya geldiği bu zorlu mücadelede çok atın kazanma şansı bulunmaktadır. KÖR CERRAH (2), BOĞAR (13), KAANKEREM (6), GÖKÇEER (7), KALAYCI (1), BERKAYIN OĞLU (5) ve KORYÜREK (11) sırasıyla değerlendirilmelidir. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar