Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: İyi bir form yakalayan ve son koşularında tabelanın üst sıralarında yer bulurken beğeni toplayan KARAGÖZ EFE (1) koşunun favorisidir. Son 3'ncülüğü iyi olan SABATO (2) favori kadar koşuda şanslıdır. Denk güçte safkanların bir araya geldiği bu zorlu mücadelede WILD AND SKIN (10), DIDYME (4) ve KIZILYILDIZ (7) koşuya ortak olabilecek isimlerdir.

        2.AYAK: Bir süre geri alınmasına rağmen bu koşuya çok iyi hazırlıklarla girecek olan MİGLAGARD (4) koşuyu kazanacak güçtedir. Sevdiği pist ve mesafede başarılı jokeyi Nurettin Şen ile start alacak olan safkan kuponlara tek yazılmalıdır.

        3.AYAK: Kum pist performansı çok yüksek olan KENANACO (4), yarışlar kum piste alınırsa koşunun favorisi durumuna gelecektir. Ancak çok iyi durumunu son koşularına da yansıtan AFFAN (1) kuponlarda mutlaka bulunması gereken isimdir. İyi durumlarıyla RAST (5) ve TEKSEN (7) yazılarak daha rahat bir koşu izlenebilir.

        4.AYAK: Denk güçte ve formda safkanların bir araya geldiği bu zorlu yarışta GENGHIS KHAN (1), THIS IS IT (3) ve STRIKER (2) arasında bir birincilik mücadelesi bekliyorum. Formunda gelişmeler gözlenen STORM EAGLE (8) bir sürprize imza atabilir.

        5.AYAK: İyi bir form yakalayan ve son koşularında tabelada yer bulan OĞLUM ALAATTİN (3) ile son 2'nciliğinde beğeni toplayan TUGAYCAN (7) rakiplerine göre bir adım ön plana çıkıyorlar. EFEBARAN (1) ve PEMBEGÜLÜM (10) bu ayakta kuponunu bir misli büyütmek isteyenlere önereceğim isimlerdir.

        6.AYAK: Denk güçte safkanların birincilik mücadelesinde ŞANKATAN (7), ŞAHŞAMİL (2) ve ÇIKMAZKAYA (3) kuponların olmazsa olmaz isimleridir. TAŞKINSOY (6), SAMİBEY (16) ve KURTGÖZÜ (18) daha sonra sırasıyla değerlendirilmelidir. Bol şanslar dilerim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar