Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAÇIN ilk 10 dakikasına girildiğinde, Mancini'nin sahaya sürdüğü oyunculara bakarak Kopenhag savunmasının sol kanadının zaafiyetinin farkına maçtan önce vardığını anlamış olduk. Eboue ve Bruma'yla, Selçuk ve Drogba'nın verdiği destekle 45 dakika boyunca rakibin sol kanadını felç etti Sarı-Kırmızılılar...

        İlk yarı ayrıca G.Saray savunmasının bu sezon en derli toplu maçlarından birini oynadığını da söyleyebiyiriz. Chedjou'nun liderliğindeki savunma iyi bir devre çıkardı. Büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır.

        ASİSTLER SAVUNMADAN...

        Müthiş baskılı ilk on beş dakika izledik. Melo'nun golünden sonra da oyunun hakimi Sarı-Kımızılılardı. Ardından Sneijder ve Drogba da adlarını tabelaya yazdırdılar. Gol paslarının ikisinin Eboue'den diğerinin de Dany'den gelmesi ilk yarının ilginç notlarından biriydi..

        Ancak aynı şeyleri sol kanat için söylemek mümkün değil. Takımın sadece bir sol beke değil, aynı zamanda sol açığa da ihtiyacı olduğu aşikar.

        İkinci yarı G.Saray 3 farkın verdiği rahatlıkla oyunu rölantiye aldı. Rakibinin açıklarını belirleyip, o bölgelere daha çok Burak ile gitmeye çalıştı. Ancak Burak gol açısından bu sezon formsuzluğu ve şansslığı bir arada yaşıyor. Bu maçta özellikle 2. yarıdaki vuruşları doğru yerlere gitmesine rağmen filelerle buluşamadı. Burak ele geçen fırsatları değerlendirebilseydi 2. yarıda da ilk yarıda olduğ gibi 3 farklı bir skor mümkündü ancak olmadı. Sarı-Kırmızılılar'da hemen herkes görevini eksiksiz yerine getirdi. Bu maçta öne çıkan en önemli eksik Hakan Balta'nın da olmayışıyla sol kanattaki atak kısırlığıydı. G.Saray bu bölgede elle tutulur tek atak geliştiremedi. Sonuç olarak G.Saray, dün Şampiyonlar Ligi'nde averajını eşitleyebilirdi.

        ALKIŞLAR

        Mancini'ye; hem iyi oynattığı hem gecenin yıldızlarını Arena'da alkışlattığı için, Drogba'ya; Şampiyonlar Ligi'nde 42 gole ulaştığı ve saha içi liderliği için, Sneijder'e; 10 numaralı formayı giydiğinden beri 10 olmasa da en az 9'luk performans gösterdiği için...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar