Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        LAZİO, Burak Yılmaz'ı almak için çok iştahlı, sürekli pazarlık halinde vs... Haftalardır yazılıp söyleniyor... Kim söylüyor? Galatasaray yönetimi. O zaman dikkate almak lazım. Buraya kadar tamam. Ancak G.Saray sportif direktörü Bülent Tulun, başkanın bilgisi dahilinde apar topar Roma'ya gidiyor; Burak için Lazio ile pazarlığa. Pazarlıkta anlaşamıyorlar. Yine söylenene göre Lazio 12 önermiş, G.Saray 18 istemiş... Falan filan.

        Galatasaray gol kralını satmak için taliplinin ayağına gidiyor. Böyle saçmalık görmedim. Adamlar istiyor madem, gelsinler. Sen yetkilini ne diye yolluyorsun? Arada, "Biz aynı zamanda oyuncu bakmaya gittik" diye laflar dolaşıyor. Ardından Lazio Başkanı çıkıp, "Ortada pazarlık falan yok, G.Saray ayna ile pazarlık yapmış" diyor! Birileri yalan söylüyor...

        Bu işler ulu orta yapılmamalı. Burak'ı satmak için İtalya'ya gittin diyelim. Bundan cümle alemin haberdar olması niye? Alper Potuk'u 6 ay afişe edip bir günde Fenerbahçe'ye kaptırırsın sonunda. G.Saray bu sezon transferde çuvalladı. Erman ve Chedjou dışında transfer yok. Bunun paniği ile Burak'ı satıp Arda'yı almayı planlıyorlar büyük olasılıkla. Arda transferi de ayrı bir muamma; ses var görüntü yok aylardır.

        Ali Egesel

        Ali Egesel, işini iyi bilen, yapan bir oyuncu menajeri. Haliyle, Burak ve temsilcisi olduğu diğer oyuncuların (örneğin Alper Potuk) haklarını korumak, gelirlerini artırmak görevi. Burak'ın kariyerine İtalya'da devam etmesi için çalışmalar yapıyor.

        Burak sıkılıyor

        Burak Yılmaz 10 yılda 7 farklı takımın formasını giymiş (ki bunun içinde 4 büyük takım da bulunuyor). Bunlar sırasıyla Antalyaspor, Beşiktaş, Manisaspor, Fenerbahçe, Eskişehir (kiralık), Trabzonspor ve Galatasaray. Dolayısıyla kafasında sırada Avrupa var.

        Aziz Başkan'ı sevenler

        Aziz Yıldırım'ı seversiniz ya da sevmezsiniz. Ama bir sevip işi yalakalığa götürecek kadar duygularınızı afişe ederseniz, hatta işi ileriye götürüp, cezaevinden çıktığı gün evinde ziyaret edip, duygusal yazılar yazıp bugün "Fenerbahçe'yi ne hale getirdiniz?" derseniz olmaz.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar