Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde katlı otoparkın 3. katından düşen 15 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı.

        İddaya göre, Sipahi Sokak’ta bulunan katlı otoparkın otopark bölümünde A.A. (15) isimli kız, henüz belirlenemeyen bir nedenle 3. kata çıkarak kendini boşluğa bıraktı. A.A.'nın düştüğünü gören çevredeki sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

        İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı kıza ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından özel bir hastaneye kaldırılan A.A., sol tarafında ve vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar tespit edilmesi üzerine Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

        Yetkililerden alınan bilgilere göre, A.A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
        Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa