Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde park halindeki motosikleti çalıp, bir süre gezdikten sonra kent merkezinde bir yere bırakan 13 yaşındaki 2 çocuk, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çocukların motosikletle sokakta gezdikleri anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, dün gece Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. M.H.K., kendisine ait motosikleti park ettiği yerde bulamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak çalıntı ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, motosikleti bulmak için çalışma başlattı. İş yerleri ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarından kimlikleri tespit edilen şüphelilerin, motosikleti daha sonra kent merkezine bıraktıkları saptandı. Hırsızlık şüphelisi S.D. (13) ve Z.K.'nin (13) çaldıkları motosiklet ile gezdikleri anlar ile güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızlık şüphelisi iki çocuk, kısa sürede polis tarafından gözaltına aldı. Çocuklar, polise verdikleri ifadede motosikleti aldıklarını itiraf ettiler. Daha sonra adliyeye sevk edilen S.D. ve Z.K., çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        Öte yandan çocukların kent merkezinde bıraktıkları motosiklet, sahibi M.H.K.’ye teslim edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
        Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa