Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MY okulları 18. Şubesini Safranbolu'ya açılıyor

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem
        KARABÜK (İHA) - Türkiye'nin çeşitli illerinde 17 şubesi bulunan MY Okulları 18. Şubesini Safranbolu'ya açıyor.
        Karabük'ün Safranbolu ilçesinde inşaatı hızla devam eden MY Okulları 2018-2019 yılında hizmete girecek.
        MY Okulları Kurucu Müdürü aynı zamanda AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ve Türkiye'nin tanınmış yatırım uzmanı, Anadolu Markalar Birliği Başkanı Kenan Altunç ile Safranbolu' da yapımı devam eden Safranbolu MY Okulları inşaatını yerinde incelediler.
        2018 - 2019 yılı yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi planlanan okul inşaatını yerinde inceleyen Yıldırım, 38 derslikli Safranbolu MY Okulunda ilk etapta 50 hizmet vereceğini kaydederek, okulu gelecek yıl eğitim öğretime açacaklarını söyledi.
        (YE-

        06.11.2017 14:32:55 TSI
        NNNN

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
        Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa