Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

HABERTURK.COM moda yazarı Seda Zeynep Köse, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız oyuncusu Robin Van Persie'nin stili hakkında yazdı...

Seda Zeynep KÖSE / HABERTURK.COM
szk@haberturk.com

Robin Van Persie, sporcu kişiliği ile olduğu kadar stili ile de ses getiren bir futbolcu. 32 yaşındaki yıldız futbolcunun fanları, neredeyse onu adım adım takip ediyorlar ve saçından kıyafetlerine kadar kendilerine örnek alıyorlar. Fenerbahçe transferi için tercih ettiği seçimi ile kendine has tarzını net şekilde gösteren Van Persie, geleceğin yeni stil ikonları arasında gösteriliyor.



Peki Van Persi  ne giyiyor, günlük hayatında nasıl kıyafetler tercih ediyor? İşte tüm bunları merak ediyorsanız, benimle kalın. Bakın Robin Van Persie hangi ürünleri tercih ediyor ve nasıl kombinliyor.



Kendine özgü bir tarzı olan ünlü futbolcu günlük tercihlerinde son derece casual, spor ve rahat tercihlere sahip. Rahat ve belki dışarıdan bakıldığında sıradan gibi görünse de, doğru parçaları bir araya getirmek konusunda oldukça başarılı. Futbolcunun ayakkabı tercihinde İtalyan Buscemi üst sıralarda yer alıyor. Markanın ayakkabıları özel yapım ve ortalama 2600 tl.




Futbolcunun başka bir rahat tercihi de, fedor mont ve sweatshirt ikilisini bir arada kullandığı spor kombinleri. Persie, Kenzo animal printed bir sweatshirt tercih etmiş, ama, siz kendi zevk ve bütçenize uygun bir mont ve sweat kullanabilirsiniz.





Sporcu kişiliğinin etkisi ile genellikle yine spor kombinler yapan Van Persie’nin, favorileri arasında sezonun iki starı jogging alt ve trainer’lar da bulunuyor. Adidas Stan Smith 295 tl.





Bu rahat tarzını zaman zaman aksesuarlarla da zenginleştiriyor ünlü futbolcu. Atkı, fular en çok kullandığı aksesuarlar. Futbolcu Gucci marka bir atkı seçmiş, ama, bir çok markanın bu tarz atkıları mevcut.




Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan ve stiliyle de örnek alınan Persie’nin en büyük artısı sanırım tarzını bulunacağı yer ve mekanlara göre ayarlayabiliyor olması. Yani, nerede nasıl giyinilmesi gerektiğini çözmüş.

İşte A’dan Z’ye Robin Van Persie tarzı.