Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son 3 maçını kazanan Altay, Selçukspor’u da yenere, en yakın rakibi Gümüşhane’nin 2 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu.

        Son maçın deplasmanda 3 farkla kazanılmış olması Altay’a bambaşka bir sinerji katmış.

        Altay, bu sinerjinin ve muhteşem taraftarının da katkısıyla 7 haftadır mağlup olmayan Konya Selçukspor’u 4-0 gibi net bir skorla yenerek, şampiyonlukta ne kadar iddialı olduğunu kanıtladı.

        Altay maça çok hızlı başladı. Rakip yarı alana yerleşerek sağlık sollu ataklarla rakibini bunalttı. Rakip bu baskıya ancak 30 dakika dayanabildi. Furkan ve Muharrem Ozan’ın attığı gollerle Altay iki farklı öne geçti. Özellikle solda Serkan ve Furkan’ın daha sonra Ozan Sol’un, sağda Mustafa ve Fatih’in, ortadaki Doğan Karakuş ile iyi anlaşmaları nedeniyle her iki kanadın çok iyi kullanılması Altay’ın bu maçtaki en önemli özelliğiydi.

        Durum 4-0 olduktan sonra Ozan Sol ve Doğan Karakuş ile bomboş kaleye atılamayan gollere anlam veremedim. Umarım attığından daha fazlasını kaçıran Altay bu golleri aramaz.

        Altay’ın bu maçtaki sinerji farkını geride kalan son 10 haftada “Şampiyonluk Sinerjisi’ne dönüştürmesi, geçen sezon olduğu gibi bu yılda da bir üst lige çıkmasını sağlayacaktır.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar