Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarihinin en zor günlerini geçiren Karşıyaka 4 gün arayla çıktığı 2 deplasmanda kaybedince son 3 haftayı 1 puanla geçti. Kurtuluş hattının 5 puan gerisinde kaldı.

        Rakip, Gençlerbirliği’nin alt yapısını oluşturan 15 haftadır yenilmeyen 39 puanla ligin 3. sırasında bulunan şu ana kadar sadece 15 gol yemiş sağlam bir savunmaya sahip takım.

        Bu çok zorlu maçta Kaf-Kaf’ın en büyük desteği muhteşem taraftarı takımını hiç durmadan destekledi. Karşıyaka maça iyi başladı. Rakip yarı alana yerleşti. İstekliydi, pas yaptı, orta yaptı, ikili mücadelelerde üstün olan taraftı. Ama bütün bunlar gol atılamayınca hiçbir işe yaramıyor. Üstelik kalesine az gelen ama bilinçli gelen rakip, Soner’in 25 metreden attığı bir şut ile golü buldu.

        Kadro dar, hamle şansı kısıtlı, Cihat Arslan kenarda çırpınıyor. Profesyonel yapılan 18 yaşındaki Doğukan çare olarak oyuna girdi. Mahmut’a verdiği pasla beraberlik golünü attırdı. 30 dakikada sahanın büyük bir bölümünü kullandı. Belli ki kumaşı iyi. Bartu oyuna girdiği andan itibaren hava toplarına hakim ve faydalıydı. Bu çocuk bugüne kadar neden oynatılmadı. Anlaşılır gibi değil.

        Durum 1-1 olduktan sonra gelen fırsatları harcayan galibiyeti kaçıran penaltısı verilmeyen Karşıyaka, hatalı yenilen son dakika golü ile mağlup oldu.

        Bu gençlerin çabasının karşılığı değildi. Bu sezonun en coşkulu oyununu oynadılar. Rakiplerin puan kaybettiği bir haftada kazansa iyi olacaktı. Ama olmadı. Her şey bitmedi 12 hafta daha var. Sonuna kadar böyle oynayın. Gün doğmadan neler doğar.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar