Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her sabah uyanır uyanmaz ortalama üç buçuk dakika kadar mutlu oluyorum.

        Sonra kim olduğumu, nerede bulunduğumu hatırlıyorum ve gündelik rutin karamsar duygularım beynime yerleşiyor.

        Sağlık sigortası bulunmayan bir Türk vatandaşı olarak New York’ta olduğumuzu, şehirde benim yaşımdakilere şu anda tedavi uygulanmasının doğru olup olmayacağının tartışıldığını ve benim gibiler yerine genç Amerikan vatandaşlarına önem verilmesinin daha doğru olacağının da düşünülmekte olduğunu hatırlıyorum.

        GÜNÜN İLK PANİK ATAĞI

        Ve bir sonrakine kadar en fazla 10dakikada geçecek günün ilk panik atağını yaşıyorum.

        Panik ataklarımın içeriği hep aynı olduğundan bunlar bana sıkıntı da veriyorlar. Bu yüzden farklı bir konuda atak geçirdiğim zaman bu bile bana ferahlatıcı gelebiliyor. İç ferahlatıcı konu şu aralar o kadar az ki panik ataklarımın konusu değişince bu bile bana ferahlatıcı gelebiliyor. Durumum bu derece vahim yani…

        BANA KARŞI DERİN DEVLET KOMPLOSU KESİN VARDIR

        Örneğin dün "Ya Amerikan derin devleti benim babam hakkında yazdıklarımı okuduysa ya onlar babamın Dante’nin Inferno’sunda bile ayrı bir bölümü hak edecek düzeyde korkunç sağlıksız bir hayat tarzı sürmesine rağmen hiç hastalanmadığını ve şu anda 93 yaşında olduğunu öğendilerse ben ne yaparım" diye düşünüp panik atak yaşadım.

        "Nereden haberleri olabilirler ki? ABD derin devletinin başka işi kalmadı da senin yazılarını mı okuyacak" diye düşünüyorsanız bilin ki bu konuda da bir komplo teorisine sahibim. Bu konu komplo teorilerim listemin 17’nci sırasında, başka zaman hangi konularda da komplo teorilerine sahip olduğumun listesini de yayınlarım

        Evet benim yazılarımı bazıları Türkçe'den yıllardır okunuyor bu ülkede. Çünkü okunmasaydı geçmişte gizli ilişkileri yazdığım gün o telefonlar gelmezdi, telefonu açan Amerikan kaynak Türkçe yazmış olduğum halde benimle haberimin detayları hakkında konuşmak istemezdi diye düşünüyorum.

        Geçmişte eşim Rana hakkında yazdığım günlerde aynı kaynak telefon açıp "Rana nasıl" diye bile sormuştu. Eğer bu son anlattığım ABD’de benim aleyhime bir derin devlet komplosu olduğunun kanıtı değilse başka ne kanıt olabilir ki?

        ÜZERİMDE DENEY YAPABİLİRLER

        Eğer kuşkum doğruysa -ki bu kesin doğru- o zaman babamın bağışıklık sistemi Amerikan derin devletinin dikkatini çekmiş olmalı.

        Türkiye’de operasyonyapıp Hamit Turgut’u almak yerine elimizde tutsak gibi yaşamakta olan oğlunu alıp onun genlerini inceleyelim kararı almış olmalılar. Yani birkaç gün içinde Hazmat (hazardous material, tehlikeli madde kıyafetli) adamlar evi basıp beni esir alacaklar.

        Geçmişte Robin Cook’un bir kitabını okumuştum. Romanda bir çok insanı üzerinde tıbbi deney yapmak için esir almışlardı ve tüm esirler bir büyük alanda tavandan sarkıtılmış biçimde duruyorlardı. Şu anda beni de esir aldıklarında adresi tam bilinmeyen bir büyük alanda yüzlerce diğer esirle tavandan sarkıtılarak tutulacağımı, genlerim incelendikten sonra Hamit Turgut geni keşfedildikten sonra öldürüleceğimi düşünüyorum.

        Korkunç bir fikir olabilir ama dediğim gibi hep aynı konuda panik atak yaşayıp durmaktan sıkılmış olduğumdan bu korkunç fikir bile bana sadece konu değişik olduğundan iç ferahlatıcı olarak gelebiliyor.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar