Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jorge Jesus ile ilgili yeni bilgiler edindikçe burada paylaşmaya gayret ediyorum. Portekizli hocanın mantalitesi zaten biliniyor.

        Futbolu orta derece takip eden kimseler de sistemlerinden haberdar. F.Bahçe döneminde de sürpriz olmayacak. Jesus, başkana da görüştüğü yöneticilere de aşağı yukarı ne oynatmak istediğini söylemiş. 4-4-2 ya da 4-4-1-1..

        Bu dizilişe göre ikisi de sağlam biri kesin hızlı stoperler 2 atak beki, orta alanda bir net kesici bir net 8 numarayı ideal buluyor Jesus.

        Ön taraf için 2 santrfordan biri uzun-pivot diğeri hareketli oyuncu fikriyatında. Kanatta oynatacaklarından biri hızlı ve skorer, diğeri top yapabilen, topu tutabilen ve en önemlisi top rakibe geçtiğinde orta alan merkezini üçleyebilen bir isim düşüncesi varmış hocanın.

        Bu verileri duyduğumda uzun santrafor (Vinicius - Weghorst - Sörloth); skorer hızlı kenar forvet (Bruno Henrique); kesici 6 numara (Carvalho) gibi basında çıkan isimlerin doğru adreslemeler olduğunu düşünüyorum.

        Sol beke transfer olacağından hocanın ön alan kenarda top tutabilen ve top rakipteyken orta alanı üçlemesini isteyeceği ismin Ferdi olması muhtemel. Çünkü izlediği Slavia Prag maçlarından sonra bu şekilde birkaç çıkarım yapmış. Ferdi'yi ve Pelkas'ı beğenmiş.

        Yeni transferlerinin iki üçünü haziranın üçüncü haftasına yetiştirmiş bir Fenerbahçe'nin temmuzdaki eleme maçlarına çok daha hazır olacağı aşikar. Jesus'la yakalanan pozitif hava, iki üç transferin zamanlaması ile daha da artacaktır.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar