Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali Koç'un başkanlığındaki 5. sezonda ilk defa "F.Bahçe bu sezon ipi göğüsleyebilir" dedirtiyor bana.. Tıpkı başkan gibi ben de Fenerbahçelinin şampiyonluk hasretini dindirmeye en yakın sezon olarak bu sezonu görüyorum.

        Ama şartlarım var:

        • Rakiplerden bilhassa G.Saray kuvvetli kadro kuramayacaksa..

        • Tarihin en şaibeli ligine imza atan bölgeci/hemşehrici Yardımcı-Hacıkerimoğlu ikilisinden herhangi biri yeni TFF yönetiminde olmayacaksa..

        • Yeni MHK Başkanı kim olursa olsun, arka planda ipleri Erman Toroğlu'na vermeyecekse..

        • Operasyon çocukları Ali Şansalan-Yaşar Kemal Uğurlu-Ümit Öztürk-Erkan Engin ve Suat Aslanboğa yeni dönemde pasifize edilecekse..

        • Belli bir medya grubundaki alışılagelmiş Fenerbahçe alerjisi ve Koç düşmanlığı dışında, diğer medya gruplarında da benzer yansımalar olmayacaksa..

        • Yönetim, majör hatalar yapmayacaksa..

        Yani iş, lobiden-çeteden-operasyondan uzak büyük oranda sahada kalacaksa Fenerbahçe bu sezon şampiyon olur.

        Çünkü;

        ▪︎ Kadro nüvesi belli ve iyi.

        ▪︎ 4 takviye ile en güçlü kadro olur.

        ▪︎ Komplekssiz, tecrübeli bir hocası var.

        ▪︎ Futbolcular ilk defa İsmail Kartal ile beraber kaostan kurtuldukları dönemde Fenerbahçe'de oynamak neymiş anladılar. Fenerbahçeli futbolcular gibi davranmaya başladılar.

        ▪︎ Mesut Özil sorunu artık yok.

        ▪︎ Taraftar tribüne geri döndü.

        Bütün bu unsurları bir araya getirdiğimde şampiyonluk ümidinin ilk defa bu kadar canlı olduğunu görüyorum.

        Öyle sosyal medya etkileşim manyakları, başkan yalakaları ya da yönetim trolleri gibi her hocada; her kadroda keramet arayanlardan olmadığım biliniyor. Tersine eleştirenlerin "olmaz" diyenlerin en başında geldiğim de bilinir. Bir tek hem Beşiktaş'ın Abou'nun kaybı ile düşüşe geçtiği, Belözoğlu ile bir istikrarın sağlandığı o kısa dönem umutlu konuşmuştum ki Sivas maçı geçilse o sezon da olunuyordu. Yoksa Comolli hokkabazı'ndan da Erol Bulut döneminden de bir şey olmayacağını, Yanal'a iyi kadro verilmediğini o dönemlerde en çok söyleyenim.. Ama bu sezon, ümitli olmam için sebepler fazla. Onları da yukarıda yazdım. En kısa sürede Jesus hocaya bir mektup yazıp kendisini bu ligde nelerin beklediğini anlatacağım.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar