Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Kasımpaşa maçında oynanan oyunu ve hakem Hüseyin Göçek’in performansını nasıl buldunuz?

        Göztepe’nin maçları takım ruhunu yansıttıkları için gerçekten keyifli oluyor. Her yönüyle güzel maç oldu. Hakem faktörü dışında... Hüseyin Göçek, Göztepe’nin frencisiydi. Demba Ba’nın nizami golünü vermediği gibi oyunun tempo aldığı, rakibin sıkıştığı pozisyonlarda Göztepe’nin aleyhine kararlar verdi. Bu arada Kasımpaşa’nın hakkını yemeyelim. Onlar da ne yaptığını, ne oynadığını bilen bir takım... Etkili futbol oynamasına rağmen Göztepe’ye küçük bir eleştiride bulunmak istiyorum. Kosanovic ucuz kart gördü. Defansın bir anki kopukluğundan dolayı gereksiz gol yendi. Rakibin sürekli geldiği sol tarafa bir türlü önlem alınamadı.

        Mağlup duruma düşmek Göztepe’nin oyun planını etkiliyor. Skoru kabullenmemek tabii ki güzel. Ancak bunların hiçbiri kontrolsüzlüğü getirmemeli. İş kazası olarak değerlendirilmeli. Baktığımızda hala bir fırsat var. Bundan sonrası da zaten keyfe keder.

        AKHİSARSPOR

        Başakşehir maçında da hakemin çok konuşulanbir hatası vardı. Neler söylemek istersiniz?

        Akhisar’a gönül verenlerin fazlasıyla üzüldüğünü düşünüyorum. Bitaraf olan bizlerin dahi canı acıdı. Hakem Kemal Uğurlu gerçekten kötü bir yönetim gösterdi. Zaten kabiliyeti oldukça kısıtlı... Görmeyerek verdiği gol körlük içeriyor. Top çizgiyi bariz bir şekilde geçti ve bu pozisyon gol oldu. Oyunun kaderini belirledi. Maçın genelinde Akhisarspor mağlubiyeti haketmedi. Bazı nedenlerden dolayı ilk devredeki 1-0’lık avantajlarını koruyamadılar. İkinci yarıda Başakşehir’in oyunu döndürme anlamındaki gayretine karşılık veremediler. Zor bir viraja giriyorlar. Bir an önce kendilerini matematiksel olarak garantiye alacak puana ulaşmalılar.

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka bu hafta Altay’a yenilirse 38 yıl sonra küme düşecek. Görüşleriniz nelerdir?

        İster istemez içimizden daha önceleri nerelerdeydiniz demek geliyor. Ruhunuzu keşke sonuçlara da yansıtabilseydiniz. Son dakika mağlubiyetleri ile umut yolunu kapattınız. Şimdi kalan 5 haftada mucize bekliyoruz. Her maçı kazansak bile ne olacağını bilmeksizin... Matematiksel olarak bir olasılık varsa soluksuz kalana kadar bu şans mutlaka zorlanmalı. Yüz yıllık çınarın kaderine yaşayarak tanık olacağız. İçimizden hiçbir zaman eksilmeyen ve eksilmeyecek o duyguyu hep canlı tutarak...

        ALTAY

        Son 5 maçta sadece bir galibiyet üç beraberlik alındı. Takımın durumunu nasıl buluyorsunuz?

        Altay’da Şubat’taki hava değişti. Mart’ta rüzgarlar herkesi rahatsız edecek kadar sertti. Bakalım Nisan’da durum ne olacak... 4’te 4 yapan ekip hedef körlüğüne tutularak büyük bir avantajı kaçırdı. Son 5 maçta alınan 6 puanla sıradan bir takım konumuna girdi. Böylesi bir noktaya gelindikten sonraki ıska gerçekten pahalı ve üzücü olur, maddi ve manevi kayıplar yaratır. Aradaki 2 puan farkını çok inanırsan eritirsin. Esasında bu fark Altay’ın bozulan konsantrasyonundan. Hedefin içinde olan takımlar kesiklik yaşadı mı aşağıya değil yukarıya bakarlar...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar