Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

YİNE "özel bir gün" ile karşı karşıyayız. Takvimler 8 Mayıs Pazar gününü gösterdiğinde anneler her günden daha önemli, daha kıymetli bir durumda olacaklar. Tıpkı Sevgililer Günü, Babalar Günü gibi sevgiyi göstermenin 1 günü olmaz ama o gün sevgi sözüklerinin yanısıra biraz da "pamuk eller cebe" günü olacak :) Kimi güzel bir yemekle, kimi küçük bir hediyeyle, kimi mis kokan bir çiçekle ama illaki büyük ya da küçük bir hediyeyle 'annemin bu özel gününü kutlamak istiyorum' diyenlerdenseniz, işte o güne özel benim gözüme çarpan farklı alternatifler...

ÇALIŞAN ANNELERE ÖZEL MÖNÜ

Sinemasever bir anneniz varsa Cinecity Sinemaları'ndan annenize özel, içerisinde 5 kişilik davetiye yüklü Cineclub kartı alabilirsiniz. Cinecity Sinemaları'nın konforunu ve atmosferini seven biri olarak bence çok keyifli bir hediye. Üstelik birkaç güne kadar sanırım sıcak havalar yurdumuza giriş yapacak, yani Cinecity Trio'nun Açıkhava Sineması'nın kapılarının açılma vaktidir! Bu şu demek; mis gibi bir havada şezlonglara yayılarak sinema keyfi yapabileceğiz. Annenizi sezlongta uzanmış sevdiği bir filmin keyfini çıkarırken hayal edin ve bir Cineclub kartı hediye edin derim.

Bir diğer ilginç hediye de sağlıklı yemek paketleri hazırlayan 7 Light Forever'dan. Anneniz bir iş kadını ise onu öğle yemeğinde ne yiyeceğim telaşından kurtamak için 7 Light Forever'ın yemek paketlerinden faydalandırabilirsiniz. 2 ara ve 1 ana öğünü kapsayan sağlıklı yemek paketi istediğiniz süre boyunca her gün annenizin ofisine gidecek, anneniz de gel keyfim gel yapacak :)

TURŞUSU DA BONUSU

Güzel bir yemek ısmarlamaktan yanaysanız Big Chef's güzel bir alternatif. Etiler ve Tünel'deki Big Chef's, anneler için aylar öncesinden turşu kurmuşlar! Bunu duyunca eminim sizde de tıpkı bana olduğu gibi hafif bir gülümseme oluştu :)

"Anneannelerimizin, babaannelerimizin o lezzetli turşularını nasıl unutabiliriz ki ?" diye düşünmüşler ve aynısını anneler için hazırlamaya karar vermişler.

Annenize güzel bir yemek hediye ediyorsunuz, keyfi ve lezzetinin yanısıra Big Chef's'in özel kavanozlardaki "turşu"su da işin bonusu oluyor:)

Birbirinden ilginç ve güzel alternatifler...

TÜNEL demişken aklıma Bilstore'un mağazası geldi. Bilstore Tünel, hem iç tasarımı hem de satışa sunduğu ürünlerle her zaman ilgimi çeken bir mağaza. Oralara gidince mutlaka ne var ne yok diye içeri girer dolaşırım. Anneler Günü'ne farklı hediye demişken rengarenk bir kulaklığa ne dersiniz? Yurtdışında çok sık rastladığım o rengarenk kulaklıklardan geçen gün Bilstore'da gördüm. Renkleri o kadar güzel ki şeker renklerinde... Özellikle yürüyüş yapmayı seven annelere Bilstore'daki Urbanears kulaklıklardan hediye edilebilir, çok havalı!

KONUŞAN ÇİKOLATA

Şimdiki önerim ise gerçekten bir hayli ilginç; konuşan çikolata! Allahım daha neler çıkacak diyesi geliyor insanın:) Chocchic, Pelit ile işbirliği yaparak muhteşem çikolataları konuşturmuş. Kendi sesinizle annenize güzel bir mesaj kaydediyorsunuz ve annenize hediye ediyorsunuz. Anneniz çikolatayı yemek üzere bir hamle yapacakken birden çikolata konuşmaya başlıyor!:) Pelit Mağazaları'ndan ve www.chocchic.com adresinden temin edilebilir... Bir taşla iki kuş vurmak diye birdeyim vardır ya Astoria Alışveriş Merkezi'nin Anneler Günü etkinliği tam da böyle bir şey... 2-16 Mayıs arasında LÖSEV yararına bir kermes düzenleniyor. Gönüllü annelerin el işleri ve ünlü isimlerin tasarladığı 12 bez bebek, LÖSEV yararına satışta olacak. Ayrıca 2-8 Mayıs'ta , da Sakatlar Derneği yararına bir kermes var. Derneğin el ürünleri yine dernek yararına satılacak.

İKRAM VE EĞLENCE

Hem annenizi hem de yardıma ihtiyacı olanları mutlu etmek güzel bir fikir olsa gerek... Bu arada Marks&Spencer'da Zen Diamond'ın özel pırlanta kolye ve bileklikleri 30 TL'den Anne Çocuk Eğitim Vakfı AÇEV yararına satılacak. Hatta Anneler Günü'nden bir gün önce Bağdat Caddesi'ndeki Marks&Spencer, gece yarısına kadar alışveriş partisi düzenliyormuş. Yani; müzik, ikram, eğlence ve Anneler Günü hediyelerini seçmece :)

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar