Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bazı işadamları vardır, ekonomik krizlere ya da ülkenin sıkıntılarına tüm hücreleriyle göğüs gererler ve bütün iyimserliklerini ortaya koyarak yatırımlarını daha da arttırırlar.

        Bir nevi"cesur yürektir"onlar, rüzgarın aksine hareket ederler, genel koşulların tersine atağa kalkarlar, hiç bir engel tanımazlar.

        İzmir'de bugüne kadar yaptığı 7 kule ve diğer projeleriyle öne çıkan müteahhitlerden biri olan Megapol Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir de, işte bu sayılı cesur yürekler arasında yerini alıyor.

        Gökdemir şimdi yüreğini daha da genişletti, meslek hayatının en büyük projesini hayata geçirmek için yola çıktı.

        Bugüne dekMavi Kule, Heris Tower, Sunucu Plaza, Kordon Kule,Megapol Towerve Çarşı Kulegibi yüksek yapı projeleri ve Urla’daki dönüşüm projeleriyle dikkatçeken Gökdemir, önüne üç kuleli dev bir proje daha koydu.

        1960 İzmir doğumlu Selim Gökdemir, liseyi İzmir Atatürk Lisesi’nde bitirdi. İzmir’in ünlü müteahhitlerinden Mustafa Gökdemir’in 3 çocuğundan biri olan Sahip Selim Gökdemir, üniversiteyi Almanya’da Elektronik Mühendisliği’nde okudu.
        1960 İzmir doğumlu Selim Gökdemir, liseyi İzmir Atatürk Lisesi’nde bitirdi. İzmir’in ünlü müteahhitlerinden Mustafa Gökdemir’in 3 çocuğundan biri olan Sahip Selim Gökdemir, üniversiteyi Almanya’da Elektronik Mühendisliği’nde okudu.

        İzmir Halkapınar'da yer alacak"Megapol İzmir"adlı yeni yatırımda, 3 kulenin yanı sıra 330 metre uzunluğunda alışveriş caddesi, cadde evleri, spor, tiyatro ve kültür merkezleri bulunuyor.

        3 kule bloğunda 540 ofis, 360 konut ile inşa edilecek olanMegapolİzmirprojesi 80 bin metrekare inşaat alanına sahip. 900 bağımsız bölümden oluşan proje,Aralık 2021'de alıcısına sunulacak.

        Megapol İzmir'in can damarını belli ki 330 metrelik alışveriş caddesi oluşturacak. Burada yer alacak 49 mağaza ile kafeler, restoranlar, sinema salonları, 867 koltuklu büyük tiyatro ve sergi salonları, bölgeye ikinci bir Alsancak havası estirecek.

        Konak Halkapınar'da oluşturulan ve büyük yatırımcıların dev projelerle girdiği bu "Yeni Kent Merkezi", kısa zamandaİzmir için bambaşka bir hikayeyazacak, şehrin yaşamına zenginlik katacak.

        Çünkü burası en iyi planlı bölge. İzmir Limanı etrafındaki alan imara açılarak bölge yaşam alanı oldu. Plan bütünlüğüve büyük parseller var.

        Burada Megapol dışında, diğer yatırımcıların daönemli projeleri yürüyor. Türkerler Grubu Mahall Bomonti projesiyle, Folkart Grubu Vega projesiyle bölgeye ciddi değer katıyorlar. Otobüs, metro, İZBAN, tramvay ve İzmir-Ankara hızlı tren hattının kesiştiği ana ulaşım aktarma merkezinin hemen yanı başındaki Yeni Kent Merkezi'ne başka yatırımcılar da gözlerini dikmiş durumdalar. Burası en fazla 3-5 yıl içinde İzmir'in en kaliteli ve en canlı merkezlerinden birine dönüşecek.

        Umarım, iyimserler ve cesur yürekler çıktıkları bu zorlu yolda da hedeflerine ulaşırlar, Türkiye'nin, Ege'nin ve İzmir'in moral değerlerini yükseltmeye devam ederler.

        *** 

        Acaba sen kendine dönüp baksan mı?

        - Cesur pozlarıyla bilinen ve uzun süredir Fransız model Jeremy Parisi ile birliktelik yaşayan38 yaşındaki ünlü İngiliz mankenKelly Brook, geçmişteki dört nişanlısını kızdıracak itiraflarda bulunmuş,"Hiçbirinin evlenme teklifi unutulmaz değildi, benim için romantizm de dahil herhangi bir unutulmaz an içermediler, o yüzden evlenemedim" demiş.

        - 38 yaşına kadar dört erkekle deneme yaptığına, beşincisini de denemekte olduğuna ve hala başaramadığına göre, acaba sorun karşı tarafta değil de sende olabilir mi!..

        ***

        Az yiyin, sağlıklı olun diyordunuz ya

        - Başakşehir takımı son 15 puanı sadece 4 golle almış, 1-0, 1-0 gidiyormuş, 11 haftada yalnızca 4 gol yemiş, ama tüm rakiplerini geçip liderliğe kurulmuş.

        - Ee, her gün insanlara "Az yiyin sağlıklı yaşayın" diye öğütlerde bulunursanız, sonunda olacağı budur, Başakşehir de söylenenleri dinledi, az yedi ve başarılı oldu işte!..

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar