Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'daki konuşması sırasında kürsüye gelen küçük bir çocuğun CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na 'hain' demesi tek kelimeyle tatsız bir olaydı.

Ne Cumhurbaşkanı ne de yanındaki bakanların çocuğa bu yönde bir telkinde bulduğuna zerre ihtimal vermiyorum. Büyük ihtimalle fanatik Erdoğancı bir aile evde doldurup kürsüye çıkarmış.

Sedef Kabaş’ın Cumhurbaşkanı’na yaptığı hakaret nasıl kabul edilemez bir davranışsa bu da öyle. Kabaş olayında olaya seyirci kalan CHP’liler gibi küçük çocuğun ani çıkışı karşısında AK Parti ekibi de sessiz kalmış.

Kabul etmek gerekir ki bu yaşanan olay karşısında en olgun tepkiyi CHP Lideri Kılıçdaroğlu verdi. Kendi kitlesine seslenerek "Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun" dedi.

Cumhurbaşkanı ile açılışlara katılan küçük çocuklar son dönemde üst üste gündem olmaya başladı. Daha önce de kurdeleyi erken kesen bir miniğin başına gelenleri konuşmuştuk.

Cumhurbaşkanlığı ekibi sıcak bir atmosfer yaratmak için çocukları etrafa alıyorlar ama sempatiden ziyade sorun yaratmaya başladı bu yöntem. En doğrusu çocukları siyasete hiç karıştırmamak...

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar