Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir bilim insanı olarak kendi alanına dair efendice konuşup toplumu aydınlatmak yerine sağa sola sataşarak, yayın terk ederek, türkü şarkı söyleyerek, şov yaparak dikkat çekmeye çalışıyor.

        Salgın gibi tüm toplumu ilgilendiren hassas bir meseleye politika karıştırarak, siyasi göndermeler yaparak, çıktığı kanalın nabzına göre şerbet vererek, prim yapmak için uğraşıyor.

        Sürekli kendini övüyor, her fırsatta Türkiye’de görev yapan doktorlarımızı küçümsüyor, kendisine diploma kazandıran Hacettepe Üniversitesi’ne ve orada görev yapan fedakâr doktorlarımıza dil uzatıyor.

        Beni tehdit ederken bile görgüsüzce hava atıyor, “12 avukatım var, yüklü bir tazminat davası açıyoruz” diye böbürleniyor.

        Konuyu uzatma derdinde değilim ama böyle tiplere prim verilmesi en başta şu zor zamanlarda ağırbaşlılıkla görev yapan saygın bilim insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza haksızlık.

        Yine bir politik ezbere sığınmış, bana ‘vatan haini’ demiş.

        Sizi eleştirmek beni vatan haini yapmaz Mehmet Bey, ama milletin can derdinde olduğu bu hassas günlerde sizin Amerika’daki sıcak evinizde papyonunuzu takıp şov yaparak Türkiye’deki kıymetli doktorlarımıza dil uzatmanız en hafif tabirle şarlatanlıktır*!

        *Şarlatan: Bilim, vicdan, etik ve deontoloji vb. her türlü değer sistemini yok sayarak kısa zamanda ün ve varlığa ulaşmak için her türlü yola başvurarak hekimlik pratiği yapan kişi.

        Yazı Boyutu

        Cübbeli Ahmet Hoca bir rüyaya daha yatsa da öğrensek

        Eskiden darbe ihtimalleri ordu içinde belli grupların güçlenmesine işaret edilerek yapılırdı. Bugünlerde ise adresi belirsiz imalarla karşı karşıyayız.

        Tartışmaya Cübbeli Ahmet Hoca da katıldı.

        “Ben rüyasını gördüm darbe olacak” diyor.

        15 Temmuz’dan önce de darbe rüyası görmüş, o yüzden rüyasının çıkacağından kesinlikle emin.

        Detay veriyor, “Bu seferki darbeyi FETÖ yapmayacak. Askeri darbe olacak ama Canan Kaftancıoğlu’na da yaramayacak” diyor.

        Kaftancıoğlu’na yaramayacağına göre darbeyi isteyen ya da arkasında olan CHP olamaz.

        FETÖ de yapmayacaksa, e peki o zaman bu yeni darbeyi kim yapacak?

        Hoca bir rüyaya daha yatsa da detayları öğrensek!

        Hulusi Paşa bu işe ne diyor?

        Darbe demişken, AK Parti içinde 15 Temmuz darbe girişimine dair ilginç iddialar ortaya atan bir isim sahalara geri döndü.

        Bir dönem sivri çıkışlarıyla gündemden düşmeyen eski AK Parti Gaziantep Milletvekili ve gazeteci Şamil Tayyar, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı oldu.

        Tayyar’ın “FETÖ Borsası var, milyon doları veren serbest bırakılıyor” iddiası çok tartışılmıştı.

        AK Parti içinde tepkilere yol açan bu tür sivri çıkışları yüzünden 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmemişti.

        Bir süredir pek ortalıkta görünmüyordu.

        Mahir Ünal’ın ekibine katıldığını duyunca 2017’de yaptığımız röportajı hatırladım.

        O günlerde 15 Temmuz’a ilişkin zehir zemberek iddialar ortaya atıyordu.

        “15 Temmuz gerçek manada aydınlanırsa bugün kahraman dediklerimizin aslında darbenin içinde olduğunu göreceğiz” diyordu.

        Bu sözlerinden hareketle yaptığımız röportajda daha da ileri gitmiş, “Hulusi Akar ile ilgili şüphem var” demişti.

        Yeni görevi hayırlı olsun tabii ama tam da yeniden darbe tartışmalarının yaşandığı şu günlerde eski şüpheleri hâlâ devam ediyor mudur? Dahası Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Şamil Tayyar’a verilen bu yeni pozisyon hakkında ne düşünüyordur?

        Merak etmeden duramıyorum.

        Diğer Yazılar