Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir hafta arayla önce kınası ardından da düğünü ile sosyal medyada Trend Topic oldu Merve Özbey.

        Kozyatağı Hilton Otel’de düzenlenen kına gecesi aslında düğünün provasıydı. Son derece coşkulu ve samimi bir ortamdı. Merve Özbey kız arkadaşlarıyla gönlünce eğlendi.

        Gelelim düğüne…

        Raffles Otel’de tıpkı kına gecesindeki gibi yine dans şovları vardı. Sahne, Tarık Sezer Orkestrasına emanet edilmişti.

        İnsanların şaşaa sandığı ve sosyal medya yorumlarında ‘abartılı’ bulduklarını söyledikleri kına ve düğündeki şovlar aslında, 2000’in ilk 15 yılında İstanbul’da fırtınalar koparan gece kulübü Cahide’nin her gece sahneye taşıdığı şovların yanında hiçbir şeydi… Yani bir görgüsüzlük değil aslında görmüşlük var.

        POZSUZ VE PROVASIZ

        Merve Özbey dinleyicileri kadar, özel hayatında tanıdığı, arkadaşlık ettiği insanlar tarafından da seviliyor ki gerçeklik işte bu. Şarkılarını sevdiğimiz ama kişilik olarak ciğeri beş para etmez insanların içinde Merve Özbey pamuklara sarılıp sarmalanmalı. Peki neden?

        Çünkü samimi biri; meslektaşlarının çoğu gibi sahte değil. Dedikodu yapmak, birilerinin kuyusunu kazmak, ellerini ovuşturarak ‘yaşasın kötülük’ diye gezmek yerine kendini geliştirmeyi seçen, kendi yolunda yürüyen, başkalarının yolunda taş varsa eğilip sessizce onları temizleyen hayli mütevazı bir sanatçı. Düzgün ve normal bir ailenin iyi yetiştirilmiş çocuğu o.

        Ve çok aşık… Nikah memuru daha sorusunu sormadan heyecanlanıp adını söyleyip ‘evet’ demesi, pozsuzluğu, provasızlığı öylesine iç ısıtıcıydı ki. Hele de eşi Kenan Koçak ile Ayla Çelik’in ‘Daha Bi’ Aşık’ şarkısında yaptığı düğün dansının gerçekliği…

        KÖTÜCÜLLERE KÖTÜ HABER

        Sosyal medyada kilo aldığından tut da görgüsüzlüğüne kadar Özbey ile ilgili yapılan yorumları okudukça içimden dedim ki: “Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine” demek neden bu kadar zor? İnsanlar neden bir başkasının mutluluğundan mutlu olmak yerine neden sinir oluyor?

        O kötücüllere benim de kötü bir haberim var: İnanır mısınız, bazı insanlar ruhen çok mutlu; çok seviyor çok da seviliyorlar. 19.00’da başlayıp 02.30’da hala devam eden ve davetlilerin o saatte bile hala eğlendiği, çiftin mutluluğuna ortak olmaya çalıştığı bir düğün de işte hep bu iyi insanlara nasip oluyor.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar