Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yerli magazinin gündemi, Burcu Esmersoy’un eski eşi Berk Suyabatmaz ve onun yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç. Bilmeyenler için mevzuyu kısaca özetleyeyim. Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz Mayıs 2018’de evlenip Eylül 2019’da anlaşmalı olarak boşandı. Akabinde Berk Suyabatmaz, Berrak Tüzünataç ile ilişki yaşamaya başladı.

        Esmersoy, yeni çiftin sosyal medyaya koyduğu fotoğraflarını beğendi ve “Berrak benim arkadaşım. Fotoğraf çok güzel, beğenmemek olmazdı” gibi bir açıklama yaptı. Berrak Tüzünataç ise çok nazik bir dille, Esmersoy ile arkadaş değil tanış olduklarını söyledi.

        OLGUNLUK DEĞİL ÇÜRÜMÜŞLÜK

        Burcu Esmersoy bu açıklamanın üzerine de durmadı; yeni çiftin ilişkisi hakkında konuşmaya devam etti. Kameralar kendisine uzandığında yeni çiftle ilgili sorulan soruların hepsine yanıt verdi ki kendisi magazin dünyasının deneyimli isimlerindendir, istediği zaman soruları savuşturmasını çok iyi bilir. Ve olay, "Çağırsalar düğünlerine gider misiniz?” sorusuna “Tabii ki giderim, bize düğün olsun”a kadar geldi. Berk Suyabatmaz da sosyal medya hesabına “Sanki biraz kabak tadı verdi!!! Herkes kendi işine baksa diyorum!!!” yazarak eski eşini takipten çıkardı.

        Şimdi herkes Esmersoy’a yükleniyor ve bu tavırlarının Esmersoy’un söylediği gibi ‘olgunluk’ değil ‘çürümüşlük’ olduğunu düşünüyor.

        BİRİ SÖYLESİN, YAKIŞMIYOR

        Burcu Esmersoy, babasıyla travmatik geçmişi olan biri. O sebepten ben onunla ilgili bir şey söyleyeceksem, farklı düşünürüm. Ruhsal acılarına yıllarca dağ gibi durmuş, yıllarca kimseye bir şey belli etmemiş ve hep güçlüyü oynamış. İnsan neyi oynarsa, bir süre sonra o oyuna kendi de inanıyor. Esmersoy her zamanki gibi cool davranmaya çalışıyor. Şu anda, ağzından burnundan kan gelirken ‘acımadı ki’ diye ağlayan bir çocuk o…

        Acımadı sanıyor ama belli ki boşanır boşanmaz eski eşinin güzel, popüler bir kadınla aşk yaşamasına bozulmuş. Herkes bilir ki, ısrarla aynı konu hakkında konuşan kişilerin o konuyla ilgili çözemediği bir derdi vardır. Her iki lafından biri ‘bana yakışan’ ya Esmersoy’un, yakışmıyor ve ona birinin bunu söylemesi gerekiyor.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar