Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fransız teknik adam Ismael'le yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş, taraftarı önünde farklı yenildi. Tribünleri dolduran Siyah-Beyazlılar 3-0’lık yenilgi ile büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Buna rağmen oyuncuları desteklediler. Tepkilerini yönetime yönelik yaptılar.

        Geldiği günden bu yana 3’lü savunma oynatan Ismael, Kasımpaşa’yı iyi analiz etmemiş anlaşılan. İlk yarının 2-0 bitmesi sonrası 4’lü savunmaya dönüldü. Fransız teknik adamın tutarsızlığının yanı sıra oyuncuların kötü performansı da bu kararda etkili oldu.

        Beşiktaş savunması adam tutma ve alan kapatma da sınıfta kaldı. Çok fazla açık verdiler. Kasımpaşalı oyuncular biraz daha dikkatli olabilseler gol sayısını çoğaltabilirlerdi. Direkten dönen topları ve iki net gol pozisyonu bunun göstergesidir.

        Beşiktaş yeterli pozisyon bulmakta zorlanıyor. Pas oyununu yapamadılar. Yakaladıkları fırsatları değerlendiremediler. Güven, Batshuayi, Rosier, Ghezzal beklentinin çok altında kaldılar. Seyircinin bir an önce gol beklentisi telaşa neden oldu.

        Çok güzel bir futbol atmosferini değerlendiren Kasımpaşa oldu. Beşiktaş, ilk yarıyı 2-0 kaybedince maçı çevirmek adına gerçekçi bir organizasyondan uzaktı. Teknik direktör Ismael yaptığı değişikliklerle çözüm aradı. Ancak savunmanın kötü oluşu takımı etkiledi. Vida başta olmak üzere savunma vasat bir maç çıkardı.

        Kaleci Ersin umut veren bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Ne var ki bu oyuncu sürekli aynı hataları yapıyor. Topa ya zamanından önce çıkıyor ya da geç kalıyor. Yediği ikinci golde bunu bir kez daha gördük. Çıkıp çıkmama ikilemi yaşadı. Aşırtma golü yemekten kurtulamadı.

        Ersin’in yerde yatan Muleka’ya yaptığı hareketler yersizdi. Gereksiz kart gördü. Sinirlerini frenlemek zorunda. Genç oyuncunun davranışı sportmenliğe yakışmadı. Beşiktaş gibi bir takımın kalesinde oynadığını unutmamalı.

        KASIMPAŞA FUTBOLUMUZUN RENGİ

        Kasımpaşa’ya gelince her maçı keyif veriyor. Bunun temel nedeni ofansif bir futbol anlayışına sahip olmaları. Kasımpaşa’nın oyun felsefesi her zaman olumlu futbol oynamak. Güzel paslar, doğru oyun ve golü düşünmeleri pozitif yanları.

        Attıkları gollerde bunu çok net olarak görüyoruz. Organizasyon konusunda ligin en iyi takımı. İkinci yarı oynadıkları her maçta golleri var. Takım oyunu oynuyorlar. Yardımlaşma, maçı son ana kadar sürdürmeleri, göze hoş gelen hareketler futbol izleyicilerini heyecanlandırıyor.

        Ara transferde takıma yapılan takviyeler yerinde seçim olmuş. Öncelikle Muleka tam bir gol makinesi. Oynadığı 10 maçta 11 gol attı. Rakiplerini oyundan düşürmesi, aldığı topları olumlu kullanması büyük beceri isteyen hareketler olarak kayda geçti.

        Kasımpaşa son 7 maçın 6’sını kazanarak ciddi bir çıkış yakaladı. Teknik direktör Sami Uğurlu başta olmak üzere, teknik ekip, futbolcular ve kulüp çalışanlarının bir aile ortamı içerisinde birlikteliği başarının ana kaynağı.

        Keyifli futbol izlemek isteyenler, Kasımpaşa’nın güzel oyunu ile mutlu oluyor şüphesiz. Takım olarak ne yapmak istediğini bilen Lacivert-Beyazlılar Süper Lig’in rengi oldu açıkçası…

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar