Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe, Akhisar’dan 1 puanla dönerek 5.’lik şansını kaçırdı, Avrupa yolunda büyük bir kayıp mı?

        Asla değil. Göztepe’nin deplasmanda oynadığı takım Galatasaray’ı İstanbul’da 2-0 yenmiş bir takım. 1 puan Göztepe’yi hedefinden saptırmadı aksine hedefini canlı tuttu. Kalan her maçını kazanmayacağı ne malum?.. Bana sorarsanız yapar mı yapar... Bekleyelim görelim. Bu heyecan bile İzmir için muazzam bir şey. Unutmayalım yıllarca Süper Lig’de yoktuk. Göztepe’nin Başkanından malzemecisine her kademesine bize bu keyfi yaşattıkları için her halükarda teşekkür borçluyuz..

        AKHİSARSPOR

        Akhisar için kırmızı alarm vermeli demiştiniz, düşme hattının 3 puan önündeler, sıkıntı var değil mi?

        Evet demiştim hatta eklemiştim ben değil, fikstür öyle söylüyor diye... Göztepe’yi yenemeyeceğini zaten tahmin etmiştim. Çünkü Göztepe her haliyle Akhisar’dan daha güçlüydü... Taraftar sayısında bile Akhisar sahasında oynuyor olmasına rağmen fazlaydı.

        Kadrolara baktığınızda da Göztepe’nin sonucu etkileyebilecek en az 5-6 oyuncusu varken Akhisar’ın sadece Muğdat ve Lopes’i vardı. Bu yüzden Akhisar 1 puana yatsın kalksın şükretsin. Kalan maçlar inanılmaz önemli. Ne yapıp edip kalan maçlarında en azından birini tepelemeli...

        İstanbul zaferi bana yapar mı yapar dedirtiyor. İnşallah... Ne yapalım bu sezon inşallaha maşallaha kaldık.

        ALTINORDU

        Altınordu son iki haftaya Play-Off hattında girdi, ancak hala rahat değil, tecrübesizlik sorun yaratır mı?

        Vallaha bu sefer de Play-Off u kaçırırsa ben fıtık olurum. Hüseyin hoca ne olur bilemem! Tekrar söylüyorum Altınordu Play-Off’a kalırsa Süper Lig’e çıkar. Çıkabilmesi için tecrübeli olmalı lafı falan hikaye. Bu çocuklar mahalleden toplanmadı. Yıllardır yarıştılar.. Ayrıca böyle Play-Off maçlarını tecrübe değil koşan ve diri olan kazanır. Hadi rasgele...

        DENİZLİ

        Denizlispor Samsun deplasmanından beraberlikle dönerek avantajı elinde tuttu, ligde kalırlar mı?

        Samsun’da maçı 2-0 dan 2-2 ye getirmek büyük başarı... Kalan maçları düşmüş ve şampiyonluğunu ilan etmiş takımlarla oynayacak olması büyük avantaj ama yine de zor günler olacak. Bereket... Akyüz çok formda..

        ALTAY

        Altay, 2. Lig’de kalan iki maçta Pendikspor ve Gümüşhanespor’u yenerse şampiyon olacak, olur mu?

        Özden Töraydın’a iki çift lafım var. Olmazsa olmaz... Yahu sevgili Özden madem Teknik direktör diploman vardı ve bu kadar yeteneğin niye son dört haftaya sakladın kendini... Zamanında gelseymişsin fıtık olmazdık göbek kaşırdık, dedirtiyorsun insana... Uzatmayalım taa baştan söyledik Altay şampiyon olacaktır.

        Bir sonraki seneye bir daha...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar