Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe, Demba Ba’nın nefis golüyle Sivas’ı yenerek Avrupa Kupa’ları hedefine tutundu mu?

        Demba Ba, futbol hayatının en büyük transferini yaptı. Göztepe’ye gelmek onun ruhuna en uygun yer oldu. Beşiktaş’a dönseydi bu kadar ses getiremezdi. Buraya gelerek bir devi uyandırmış oldu. Hem kendini yeniden yine büyüttü hem de bir devi uyandırdı. Gelişen günlerde hep beraber göreceğiz. Göztepe büyüyecek. Tamer Tuna büyüyecek. Takım arkadaşları büyüyecek. Başkan ve yönetimi tarihe geçecek... Bu kadar büyük bir misyonu gerçekleştirmek her futbolcuya nasip olmaz. Ne mutlu Demba Ba’ya...

        AKHİSAR

        Akhisarspor son 3 maçını kazanıp rahatladı, Okan Buruk’u çok eleştiriyordunuz, ne değişti takımda?

        Okan Buruk’u eleştirmiyordum. Yorgun olduğunu söylüyordum. Okan Buruk, kendi jenerasyonunun en önemli ismi, ama sürekli başarısızdı. Antep’te Sivas’ta Göztepe’de hep işleri kötü gitti. Ancak Allah’ın sevgili kuluymuş ki Akhisar’da Hüseyin Eryüksel başkana denk geldi. Hüseyin başkan, bana göre tartışmasız bu ligin işi en iyi bilen başkanı.... Onunla çalışan aklı başında bir teknik direktörü başarısız olursa, döverler!.. Bu böyle biline...

        DENİZLİ

        Denizlispor Fatih Tekke ile 3’te 3 yaparken “Ben düşmeyeceğim” mesajı verdi, katılır mısınız?

        Fatih Tekke’yi Altay’da oynarken yakından tanıma fırsatı bulduydum. Fatih uçuk bir adam... İnanılmazları yapmak ki Fatih yapıyor, sıradan insanların değil, Fatih gibilerin işi!. Bunun içindir ki mesajı direkt aldım. Demoralize olmuş bir takımı ayağa kaldırmak, ardı ardına kazanmasını sağlamak kolay iş değil. Sonuna kadar katılıyorum..

        MANİSA

        Manisaspor için artık mucizeler gerekiyor, sizin umudunuz var mı, bu tablo değişir mi?

        Mucize falan olmaz... Umudum filan da yok.. Tek çare Cengiz Ergün başkan.... O el atarsa Manisa eski ihtişamlı günlerine döner. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin gücü Vestel’den az değil. Bakın Büyükşehir takımına.. Hadi rastgele..

        ALTAY

        Altay üst üste 4 karşılaşmadan galip ayrılarak liderliğe oturdu, sezonu da orada bitirirler mi?

        Hep söyledik.. Söylemeyi de sürdüreceğiz. Altay açık ara yapmalı. İşte yapıyor. Ona yakışan da buydu. Fark daha da büyüyecek. Süper Lig Altay’a çok yakışır. Bütün Süper Lig takımları, hatta hakemler ve hatta federasyon Altay’ı Süper Lig’e bekliyor!.. Biliyorum bütün Türkiye bunu çok istiyor. OLACAK... OLACAK..

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar