Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Bir erkek bir kadın ile birlikte ama onu gizliyorsa ben bir kadın olarak hep; "Bir erkek birlikte olduğu kadını saklıyorsa. O ilişkisinden ya emin değildir, ya sevmiyordur sadece öyle gönül eğlendiriyordur ya da evlidir. Ya da seninle birlikte ama başka kadınlarla olmak istiyordur" diye düşünürüm.

Bu düşüncemin doğru olduğunu da çok sık gördüm ve duydum. Birçok kadın da benim gibi düşünür.

Ama bunu bir erkeğin ağzından duymak mutlu etti beni.

Önceki gün birkaç erkek arkadaşla sohbet ederken konu haliyle yine kadın ve erkek ilişkisine geldi. Malum olmazsa olmaz konu.

Erkeklerden biri konu derinleşince "Erkek arkadaşım beni gizliyor" diyen bir başka kadına, "Kesin seninle gönül eğlendiriyordur. Ya da evlidir. Ya da başka kadınlarla görüşüyordur" dedi.

Bingo!!!

Doğru söze ne denir. Ama tabii bunu bir erkeğin onaylaması da masada diğer kadın arkadaşlarım için derin bir şok etkisi yaratmadı dersem yalan olur.

Ah ah bitmeyen kadın-erkek ilişkileri.

Bakın hanımlar. Benden size tavsiye. Ne istediğinize karar verin. Tabii ki sevdiğiniz ilişkinin peşinden koşun, mücadele edin. Ama sizinle gizli gizli görüşen biriyle de olmayın hani.

Tamam belki bir sorun vardır, size de bunu paylaşıyordur. Biraz beklenir belki ama ona da bir süre belirleyin. Sonrası olmaz yani... Eyvallah deyin geçin gidin.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar