Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Sahne yıkıldı, ikinci sahne yapıldı derken Tarkan önceki gün Gündoğdu Meydanı'nda sevenleriyle buluştu.

Ama ne sahne yaptı.

Ana ne unutulmaz bir konser verdi...

Ama ne muhteşem bir kalabalığın karşısına çıktı...

Kalabalığı görüp ruhu, göğsü kabarmayan var mıdır? Bu topraklar bizim. Bu ülke bizim. Ve biz birlikte, hep beraber, el ele olunca çok ama çok güzel oluyoruz.

O kalabalığın içinde olup, o coşkuyu yaşamayı çok isterdim. Gerçekten yüz yılda bir gerçekleşecek bir coşku bu.. O heyecan, o duygu seli muhteşem gözüküyordu.

Tarkan sahneye "Yolla" şarkısı ile çıkmış ve "Unutulmamalı" şarkısında da 'Atam'ızın fotoğrafları ekranlara yansıtılmış. İnanın yazarken bile yüreğim dağlanıyor, tüylerim diken diken oluyor.

Bizler Atatürk'ün çocuklarıyız. Ve her zaman onun izinden gideceğiz. Özelikle biz kadınlar 'Atam'ıza çok ama çok şey borçluyuz. Her geçen gün kıymetini bin kat daha hissediyor ve minnetle anıyorum.

Bu arada özellikle baktım. Tarkan'ın hiç siyasi bir mesaj vermemesi, sahnenin yıkılması hakkında hiç spekülasyonlara, saçma sapan haberlere, konuşulmaya mahal verecek bir açıklama yapmaması, sadece 100. yıl coşkusuna uygun coşkulu bir konser vermesi de bence süper olmuş.

Tam da Tarkan tavrı ve tarzı. Kutluyorum gerçekten. Star olmak böyle bir şey. Yerinde ve dozunda her zaman tavırları ve tavrı. hiçbir kanadın sanatçısı değil 7'den 70'e herkesin sanatçısı olduğunu gösteren bir tavır.

Hem Tarkan'a hem bu muhteşem organizasyonda tüm emeği geçenlere ve tabii ülkenin her yerinden akın akın İzmir'e bu konsere gidip coşkuyu yaşayan herkese tebrik ederim.

Ve evet biz gerçekten birlikte çok ama çok güzeliz. Tüm renkleri ile çok güzeliz.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar