Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Yılan hikayesine dönen boşanma davasında önceki gün üçüncü kez karar çıktı. Yani Feryal Gülman ve Kemal Gülman boşandı. Daha doğrusu "Yine" boşandı. Çünkü taraflar bundan önce de iki kez boşandı.

Unuttunuz değil mi? E bizim millet balık hafıza...

Malum hemen unuturuz. Ama durun ben size hemen detaylı bir şekilde hatırlatayım.

Şimdi şöyle. Sosyetenin tanınmış simalarından olan Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında 8 yıldır boşanma davası devam ediyor. Hem de öyle böyle değil. Büyük dava. Büyük çekişmeli. Artık buna vakıfısınız. Çünkü bir hafta önce yine ortam gerilmişti. Uçakta taraflar pişti olmuştu. Üstüne üstlük Kemal Gülman'ın sevgili yanındaydı. Falan filan.

Ve tam da bunlar olup biterken taraflar bu sekiz sene içinde iki kez boşandı. Fakat boşanma kararı sonunda Yargıtay yolu açık olunca haliyle boşanamıyorsun. O yüzden de taraflardan biri itiraz edince hop boşanma iptal ediliyor. Ve siz yine karı ile koca oluveriyorsunuz.

Ve yeniden çekişme ayarlarına hızlıca dönüyorsun.

Çekiş babam çekiş. Tartış babam tartış.

Yeniden başa dönüyor her şey. Ve yeniden mahkeme yolu açılıyor.

Çağlayan Adliyesi'nde boşanıyorsun. Yargıtay'dan dönüyor.

Önceki akşam Feryal Gülman'ı aradım, "Esinciğim, gerekçeli karar çıkmadan konuşamam" dedi. E doğru tabii benimki de laf. Sanki daha önce yaşanmamış gibi.

Feryal Hanım'ı arayınca dejavu yaşadım adeta.

Önce gerekçeli karar çıkacak. Hakim yazacak. Sonra taraflar 15 gün içinde itiraz edecekse edecek. Etmeyecekse kesin ve kesin boşanacaklar.

Bu olaylardan sonra ancak taraflar konuşabilir.

Yani bu da bir aydan önce bitmez. Taraflardan çıt çıkmaz. Bu sebeptendir ki, bir ay sonra yeniden masaya yatırırız bu konuyu. Yani taraflar boşanacak mı, boşanmayacak mı?

O zaman anlaşılacak.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar