İnternetten video izleyerek uçak yaptı!
Kamboçya'da hayatında hiç uçağa binmeyen bir araba tamircisi, video izleyerek uçak tasarladı, ardından da uçurdu!
- 6
Paen Long bunun uçağında 500 kilo kadar fazla ağırlık olmasından kaynaklandığını söylüyor.
- 7
- 8
-
- 9
- 10
SABAHLARI DAHA FAZLA UYUYABİLMEK İÇİN UÇAK YAPTI!
Reuters'in haberine göre Çek Cumhuriyeti'nde yaşayan bir fabrika işçisi, sabahları işe gidebilmek için tek motorlu küçük bir uçak yaptı.
- 11
45 yaşındaki Frantisek Hadrava'nın uçağı yapmasındaki asıl neden, sabahları işe gitmeden önce biraz daha fazla uyuyabilmek.
-
- 12
Arabasıyla 14 dakikada işine ulaştığını söyleyen adam, bu süreyi uçağıyla 4-5 dakikaya düşürebilmiş.
- 13
Fakat Hadrava, sabahları komşularını rahatsız etmemek için, boş bölgelerde turlayarak uçtuğunu ve bu sürenin 7 dakikaya çıkabildiğini söylüyor.
- 14
Hadrava, uçağını işyerinin yanında bulunan boş bir bölgeye indirip, otomobil garajına park ediyor.
-
- 15
5000 dolar harcayarak yaptığı uçağın hayatını değiştirdiğini söyleyen adam, şimdiden ikinci bir uçak için kolları sıvamış.
- 16
- 17
-
- 18
- 19