Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu, yayın günü mü değişti? Yalı Çapkını bu hafta var mı, ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak?
        • 1

          Ünlü oyuncular Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, yeni sezonuyla da oldukça ilgi görüyor. Dizinin hayranları, son olarak 41. bölümüyle ekranlara gelen Yalı Çapkını'nın bu hafta hangi gün yayınlanacağına ilişkin aramalar yapıyor. İşte, konuyla ilgili ayrıntılar...

        • 2

          YALI ÇAPKINI'NIN YAYIN GÜNÜ MÜ DEĞİŞTİ?

          Cuma günleri izleyicinin karşısına çıkan Yalı Çapkını, geçtiğimiz hafta Gazze'de yaşanan dram sonrası ilan edilen milli yas nedeniyle yayınına ara vermişti.

          Sevilen dizi, söz konusu ara nedeniyle bu hafta üst üste iki yei bölümle ekranlara gelecek. Yalı Çapkını'nın 42. yeni bölümü bu akşam, 43. byeni bölümü ise yarın akşam izleyicilerin karşısına çıkacak.

        • 3

          YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

          Seyran’ın okula Kaya ile geldiğini gören Ferit hayal kırıklığına uğrasa da onu yalıda Kazım’a ve diğerlerine ezdirmez. Seyran ise Ferit’in gönlünü almayı başarır.

          Orhan, Sultan’ın Dicle’ye yaptıklarının önüne geçmek için yeni bir hamle yapar. İfakat ise Suna’yla yaptığı konuşmada onu hem şaşırtır hem de aklını karıştırır. Sultan’ı kahveye hap atarken yakalayan Seyran deliye döner.

        • 4

          26 EKİM STAR TV YAYIN AKIŞI

          13:30 Zahide Yetiş İle Yeniden Başlasak

          16:30 Söz

          18:15 Star Haber

          19:00 Yalı Çapkını

          20:00 Yalı Çapkını

          01:00 Yerli Dizi Tekrar

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa