Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Hiranur'u sırtından vurdular! O ifadeye Habertürk ulaştı

        İstanbul, Pendik'te bir çocuk parkında oynayan Hiranur Demircan, parka açılan ateş sonucu sırtından vurulmuş, olayın şüphelisi ise serbest bırakılmıştı. Polis soruşturmayı derinleştirdi, Barış B. dün tutuklandı. Habertürk şüphelinin ilk ifadesine ve soruşturmadaki detaylara ulaştı.

        Olay Kurban Bayramı'nın birinci günü Pendik'teki bir sitede gerçekleşti. 7 yaşındaki Hiranur, parkta arkadaşlarıyla oynuyordu. Sonra biri onlara 'Ses çıkarmayın' diye bağırdı. Ardından bir silah sesi duyuldu. Küçük kız sırtında bir acı hissetti. Hiranur sırtından vurulmuştu. Silahı ateşleyen olması şüphesi ile Barış B. önce gözaltına alındı, ardından serbest bırakıldı. Çünkü suç aleti kayıptı, yeterli delil de yoktu.

        Habertürk Televizyonu 7 yaşındaki Hiranur Demircan'ı vurduğu iddia edilen şüpheli Barış B.'nin ifadesine ulaştı. Şüpheli Barış B. kuaförlük yapıyor, ortaokul mezunu, 26 yaşında... Zanlı ifadesinde, "Çocuklara 2. kattaki penceresinden sessiz olmalarını söyleyip uyuduğunu söyledi. Çocuklar camda beni gördüğü için benim yaptığımı düşünüyor. Ancak benim silahım yok" dedi.

        Küçük kızı sırtından vuran silah hala bulunamadı. Demircan ailesi, şüphelinin evinde olayın hemen ardından arama yapılmamasından şikayetçiydi. Savcılık yeniden harekete geçti. Serbest bırakılan Barış B. yeniden gözaltına alındı. Evinde ve işyerinde arama yapıldı. Mahkeme zanlının 'korku ve panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme' suçlamasıyla tutuklanmasına karar verdi.

        HABER: HAKAN TUNÇ

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu