Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Çocuğunu icra yoluyla almıştı! O anne öğretmenmiş

        Küçük kızını icra yoluyla alan anne, günlerdir Türkiye'nin gündeminde... Habertürk o anne Züleyha Ç. ile ilgili çarpıcı bilgilere ulaştı. Kızına şiddet uyguladığı iddia edilen Züleyha Ç.'nin ilkokul öğretmeni olduğu ortaya çıktı. Gamze Turgutlu'nun özel haberi...

        İstanbul Bağcılar'da annesine gitmek istemeyen 10 yaşındaki çocuk, babasından icra memurları tarafından alınmıştı. Baba Metin Çorlu, küçük kıza annesi tarafından şiddet uygulandığını iddia etmişti.

        Habertürk muhabiri Gamze Turgutlu'nun edindiği bilgiye göre, o anne Züleyha Ç. bir öğretmen... Züleyha Ç, İstanbul'da bir okulda ilkokulda İngilizce öğretmenliği yapıyor. Habertürk, kızı yaşındaki çocuklara eğitim veren Züleyha Ç'nin öğrencileri ile fotoğrafına da ulaştı. Züleyha Ç.'nin devlet memuru olmadığı, sözleşmeli olarak görev yaptığı belirlendi.

        Züleyha Ç. hakkında, küçük kızı annesinden şiddet gördüğü yönünde emniyette pedagog eşliğinde ifade vermişti. Kız, annesinin kendisini darp ettiğini anlatmştı. Bu ifade üzerine anne Züleyha Ç. hakkında 'kasten yaralama' suçlamasıyla işlem yapılmıştı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu