Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TBMM'de bu hafta...

        TBMM Genel Kurulu'nda denetim yapılacak. Hükümet adına salı günü Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, milletvekillerinin sorularını yanıtlayacak. Vekiller, Kurtulmuş'a Afrin Harekâtı'ndan iç meselelere kadar her konuda soru yöneltecek.

        Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Madde Bağımlılığı Araştırma Komisyonu'nun salı günü gerçekleştirilecek toplantısına katılacak.

        Ayrıca, dört partinin mutabakatıyla kurulan, 'Down Sendromlu Çocukların Sorunlarını Araştırma Komisyonu' da bu hafta çalışmalarına başlayacak. 12 kişiden oluşan komisyon, 3 ay süren çalışmanın ardından hazırlanan raporu kamuoyu ile paylaşacak ve bu doğrultuda atılacak yasal adımlar belirlenecek.

        Dışişleri Komisyonu, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesindeki, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğini İnceleme Alt Komisyonu Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu ve KİT Komisyonu da toplanacak ve gündemindeki başlıkları inceleyecek.

        Genel Kurulda, 4 Nisan Çarşamba ve 5 Nisan Perşembe günleri ise bazı uluslararası anlaşma ve sözleşmelerin onaylanmasına ilişkin tasarılar görüşülecek.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu