Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Küçük Leyla'nın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor... Ayrıntıları Habertürk TV muhabiri anlattı

        4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni, Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde kaybolduktan 18 gün sonra bulunmuştu. İlk otopsi raporuna göre ölüm nedeni açlıktı. Bulunduğu Kurudere mevkii daha önce balık adam ve drone'larla aranmıştı. Ancak orada daha önce bir iz yoktu. Ağrı Valisi Süleyman Elban minik Leyla'nın o bölgeye 2-3 gün önce bırakıldığını söyledi. Vali Elban, Leyla'nın kaçırıldığını söyledi. Gözaltılar var dedi ama gözaltına alınan kadın ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Başsavcılık 5 kişinin gözaltına alındığı iddialarını reddetti.

        Soruşturma için 3 ayrı cumhuriyet savcısı görevlendirildi ve 3 savcı da şu soruları merak ediyor. Küçük kız kapının önünden nasıl kayboldu; birileri mi alıkoydu yoksa birisi mi kaçırdı? Aç kaldığı açlıktan öldüğü söylenmişti; kim niçin aç bıraktı? Defalarca aranan bölge de günler sonra nasıl bulundu; oraya onu kim ya da kimler bıraktı?

        Aç bırakılarak hayatını kaybettiği tespit edilen Leyla'yı kimlerin kaçırdığı hâlâ bulunamadı. Türkiye küçük Leyla'nın yasını tutarken; 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in kaybolması ve ölümü ile ilgili soruşturma sürüyor.

        Son durumun ayrıntılarını Habertürk TV Muhabiri Hakan Tunç, Ağrı'dan aktardı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu