Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Mehmet Aydın eşinden boşanmak için bunu da yapmış!

Binlerce kişiyi dolandırdı, yurt dışına kaçtı. Kırmızı bültenle aranan Mehmet Aydın'ın, eşinden boşanmak için her yolu denediği ortaya çıktı. Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın, milyonlarca lirayla firar etti. Aydın'ın yanı sıra Çiftlik Bank'ın diğer yöneticileri hakkında da soruşturma başlatıldı. O isimlerden biri de, Kalender Kemal'di. Tutuklanan Kalender Kemal, sorgusunda, mart ayında Mehmet Aydın'la Brezilya'da yaptığı görüşmeyi anlattı.

Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın'dan boşanmak için Kalender Kemal'den yardım istediği ortaya çıktı. Aydın, Brezilya'ya Türkiye'den bir noter getirilmesini istedi. Kalender Kemal de, İstanbul'da bir noterle görüştü ama onu Brezilya'ya gitmeye ikna edemedi. Bunun üzerine Kemal, bu kez Kıbrıs'tan bir noter buldu. O noteri de alıp Mehmet Aydın'ın yanına Brezilya'ya gitti. 

Mehmet Aydın ve kardeşi Fatih Aydın, notere eşlerinden boşanmak için vekaletname verdi. Ayrıca, Kıbrıs'ta kurdukları firmanın hesabındaki 4 milyon liranın da çekilmesi notere vekalet verildi. 

Sıla Aydın, Çiftlik Bank soruşturması kapsamında tutuklananlar arasında... Aydın, ifadesinde, Mehmet Aydın'ın tüm yöntemlerini tek tek anlatmıştı. Mehmet Aydın, kırmızı bültenle dünyanın her yerinde aranıyor.

 

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua