Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Brezilya mafyası da peşine düştü

        On binlerce kişiyi dolandırırak yurtdışına kaçan Çiflikbank CEO'su Mehmet Aydın, lüks yaşamıyla Brezilya mafyasının da dikkatini çekti.

        Önce Uruguay ardından Arjantin, son olarak da Brezilya'ya gitti. Ancak 132 bin kişiyi 1 milyar liradan fazla dolandıran Mehmet Aydın, Brezilya mafyasının takibine girdi. Kırmızı bültenle dünyanın dört bir yanında aranan Çiflikbank CEO'su Mehmet Aydın'ın dolandırıcılıktan elde ettiği paralarla sürdüğü lüks yaşam Brezilya mafyasının radarına takıldı. Gecekondu mahallelerinde faaliyet gösteren bu çeteleler acımasızlığıyla biliniyor. Akşam Gazetesinin haberine göre, Aydın'ın can güvenliği nedeniyle Brezilya'dan da kaçabileceği tahmin ediliyor.

        YENİ FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

        Öte yandan, Aydın'ın yeni bir fotoğrafı da ortaya çıktı. Fotoğrafta, Aydın'ın gözünde güneş gözlükleri, üzerinde bornozu ve yüzünde gülümsemesiyle halinden oldukça memnun olduğu görünüyor. Aydın'ın Bolivya'da inşaat işine girip yatırım yaptığı biliniyor. 27 yaşındaki Mehmet Aydın yüksek kar vaadiyle kandırdığı katılımcıların milyonlarca lirasıyla ortadan kaybolmuştu. İnternet üzerinden oynanan bir oyunla inek, tavuk, keçi, arı satın alıp onların üretimiyle çok para kazanmayı hayal edenlerin paraları da Aydın'la birlikte buhar oldu.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu