Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Direksiyon hakimiyetini kaybetti, önündeki araca çarptı! Motosiklet kazası kamerada

        Trafik aniden durdu, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Başka bir araca çarparak durabildi. Kaza, geçtiğimiz hafta E-5 Karayolu Edirne istikametinde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü, yolda araçların arasından geçerek ilerliyordu. Duran trafikte önündeki kamyoneti son anda fark eden motosikletli, yaklaşık 90 kilometre hızla araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan motosiklet sürücüsü, hafif şekilde yaralandı. 

        Kaza sonrası hareketsiz bir şekilde yatan gencin yardımına vatandaşlar koştu. Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Motosikletlinin çarptığı araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre durdu. 

        Kaza yapan genç, daha önce çektiği videoda motosiklet sürücülerine, "Beyler lastik konusu önemli bir şey. İki teker üzerinde gidiyoruz, başka alternatifi yok" sözleriyle uyarıda bulunmuştu. Yaşadığı son tecrübe, diğer sürücüler için de motosiklette ekipmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu